Ohje

Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Aloita alusta (poista kaikki sisältö) Plesk -verkkohotellissa

Jaettujen Plesk -verkkohotellitiliemme avulla ( lisätietoja ) voit helposti aloittaa alusta uudelleen verkkohotellitilisi kanssa. Tämä poistaa pysyvästi kaiken tilisi sisällön ja palauttaa sen uuteen tiliin, joka on vielä määritettävä.

  1. Valitse Yhdyskäytävä-osiossa Asetukset sen tilin kohdalla, jota haluat käyttää.
  2. Siirry Nollaa tili -välilehteen.
  3. Napsauta Nollaa tili kahdesti.

Seuraava vaihe

SSL-varmenteita käyttävät asiakkaat

Varoitus: Jos tililläsi on SSL -varmenne, sinun on siirrettävä se takaisin verkkohotellitiliisi sen jälkeen, kun olet määrittänyt tilin varmuuskopioinnin valmiiksi.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta SSL-varmenteet.
  3. Napsauta Hallitse alun perin käyttämäsi verkkotunnuksen nimen kohdalla.
  4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  5. Napsauta Siirrä.
  6. Napsauta Siirrä, ja napsauta sitten Siirrä uudelleen.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.