Aloita! Määritä Microsoft 365 -tili

Ota Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi käyttöön noudattamalla alla olevia ohjeita, jotta voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja.

1: Luo sähköpostiosoite

Aloita määrittämällä tilisi ja luomalla Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi.

2: Lisää sähköpostiosoite salasanan uudelleen asettamista varten

Sähköpostiosoitteen antaminen salasanan uudelleen asettamista varten on tärkeää siltä varalta, että unohdat tai et löydä salasanaasi.

3: Asenna sähköpostisovellus matkapuhelimeen tai tietokoneeseen

Seuraavaksi voit ottaa sähköpostiosoitteesi käyttöön puhelimessasi, tietokoneessasi tai molemmissa.

4: Lähetä sähköpostiviesti

Sen jälkeen kun sähköpostiosoitteesi on otettu käyttöön laitteissasi, lähetät ensimmäisen sähköpostiviestisi.