Määritä Microsoft 365 -tili

Huomautus: jos olet uusi Microsoft 365 -sähköpostin käyttäjä, tutustu ilmaiseen opetusohjelmaamme. Autamme sinua valitsemaan oikean sähköpostisopimuksen, opastamme sinua määrittämään ensimmäisen sähköpostiosoitteesi ja annamme sinulle yleiskatsauksen Microsoft 365:n ominaisuuksista. Halutessasi voit myös käydä läpi jokaisen artikkelin alla olevasta sarjasta.

Onnittelut! Olet nyt GoDaddyn tarjoaman Microsoft 365 -tilin omistaja. Olemme iloisia, että liityit joukkoomme ja päätit siirtyä tähän järjestelmään.

Kun käytät Microsoft 365 -tiliä, sähköpostiviestisi ja tiedostosi synkronoidaan kaikkien laitteidesi välillä. Lisäksi verkkotunnustasi vastaavan sähköpostiosoitteen käyttäminen ilmaisee ammattimaisuutta.

Ryhdytäänpä hommiin. Luodaan sinulle tili, jotta voit alkaa lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä.

1: Luo sähköpostiosoite

Luo ammattimainen sähköpostipostiosoite (tai useampi).

2: Kirjaudu sisään sähköpostiisi

Ensimmäinen sisäänkirjautuminen Microsoft 365 -tiliisi.

3: Asenna sähköpostisovellus matkapuhelimeen tai tietokoneeseen

Pääset kirjautumaan sähköpostiisi kaikilla laitteillasi, kuten puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

4: Lähetä sähköpostiviesti

Kaikki on valmista! Lähetetään sitten ensimmäinen sähköpostiviestisi.

Lisätietoja

• Tämä sarja on tarkoitettu ensimmäistä sähköpostin määrityskertaa varten. Jos olet jo luonut GoDaddyn tarjoaman Microsoft 365 -tilin, voit sen sijaan luoda uuden käyttäjän.
  • Onko sinulla uuteen sähköpostitiliisi liittyviä ongelmia? Tutustu vianmääritysratkaisuihin.