Aloita! Määritä Office 365 -tili

Ota Office 365 -sähköpostiosoitteesi käyttöön noudattamalla alla olevia ohjeita, jotta voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja.

1: Luo sähköpostiosoite

Aloita määrittämällä tilisi ja luomalla Office 365 -sähköpostiosoitteesi.

2: Lisää sähköpostiosoite salasanan uudelleen asettamista varten

Sähköpostiosoitteen antaminen salasanan uudelleen asettamista varten on tärkeää siltä varalta, että unohdat tai et löydä salasanaasi.

3: Määritä tili mobiililaitteella ja työpöytäsovelluksella

Seuraavaksi otat sähköpostiosoitteesi käyttöön puhelimessasi, työpöytäkoneessasi tai molemmissa.

4: Lähetä sähköpostiviesti

Sen jälkeen kun sähköpostiosoitteesi on otettu käyttöön laitteissasi, lähetät ensimmäisen sähköpostiviestisi.