Aloita uudelleen (poista kaikki sisältö)

Käyttämällä jaettuja cPanel- ja Plesk verkkohotellitilejämme (lisätietoja) voit helposti aloittaa uudelleen alusta verkkohotellitilisi kanssa. Tämä poistaa pysyvästi kaiken tilisi sisällön ja palauttaa sen uuteen tiliin, joka on yhä määritettävä.

1. Valitse Yhdyskäytävä-osiossa Asetukset sen tilin kohdalla, jota haluat käyttää.
  2. Siirry Nollaa tili -välilehteen.

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain jaettujen cPanel- ja Plesk-verkkohotellitilien kohdalla (lisätietoja).

3. Napsauta Nollaa tili kahdesti.

Seuraava vaihe

• Nyt sinun on määritettävä verkkohotellitilisi uudelleen (cPanel / Plesk)

SSL-varmenteita käyttävät asiakkaat

Jos tiliäsi varten on määritetty SSL-varmenne, sinun täytyy siirtää se takaisin verkkohotellitiliisi sen jälkeen, kun olet suorittanut tilin määritykset uudelleen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta SSL-varmenteet.
  3. Napsauta Hallitse alun perin käyttämäsi verkkotunnuksen nimen kohdalla.
  4. Napsauta Siirrä.
  5. Napsauta Siirrä, ja napsauta sitten Siirrä uudelleen.