Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä uusi Windows -verkkohotellitili

Jos olet uusi Windows -verkkohotelli Pleskin kanssa, määritä tilisi ja siirrä tai luo verkkosivustosi noudattamalla näitä perusvaiheita.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon -tuotesivu.
  2. Jos et ole vielä määrittänyt Windows -verkkohotellitiliäsi, valitse tuotteesi luettelosta Verkkohotelli ja sitten Windows -verkkohotellitilin vierestä Määritä . Määritä tilisi noudattamalla kehotteita.
  3. Lataa tiedostoja tietokoneeltasi tilillesi Plesk File Managerilla tai FTP: llä. Windows -verkkohotellitilisi käyttää httpdocs -tiedostoja ensisijaisen verkkotunnuksesi juurihakemistona.
  4. Jos sinulla ei vielä ole verkkosivustoa, lataa sisällönhallintajärjestelmä (CMS), kuten WordPress, Drupal tai joomla. CMS on sovellus, jolla voit rakentaa verkkosivuston ja hallita kaikkea sen sisältöä. Näin voit asentaa WordPressin (tai minkä tahansa muun sovelluksen) tilillesi .
  5. Kun sivustosi on pystytty käyttämään, käytä Plesk Backup Manager -sovellusta varmuuskopioiden automaattiseen automatisointiin, joten sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi sisällön menettämisestä. Katso lisätietoja kohdastaVarmuuskopioi verkkosivustoni Windows -verkkohotellissa .