Aloittaminen

Website Builder v7 sisältää helppokäyttöisiä työkaluja verkkosivustojen luomiseen. Ne eivät edellytä teknisiä taitoja tai kokemusta koodauksesta. Valitse suosikkisi sadoista ammattimaisista teemoista, joissa on täytesisältö ja kuvat valmiina. Saat yrityksesi verkkoon alle viidessä minuutissa.

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Voit näyttää verkkosivustotilisi valitsemalla Kotisivukone/InstantPage.
  3. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Valitse tililtäsi verkkotunnus, anna muualle rekisteröity verkkotunnus tai luo verkkosivustollesi aliverkkotunnus käyttämällä tililläsi olevaa verkkotunnusta. Valitse sitten OK.

HUOMAUTUS: Jos tilisi asennettiin automaattisesti, voit ohittaa tämän vaiheen.

5. Etsi teema, jota haluat käyttää verkkosivustossasi ja valitse sitten Valitse teema. (Jos siirrät hiiren osoittimen pikkukuvan päälle ja valitset Koko näyttö, näet teeman paremmin.)

HUOMAUTUS: Kussakin teemassa on plussansa ja miinuksensa. Saattaa kestää joitakin päiviä, ennen kuin tiedät, vastaako teema tarpeitasi. Voit vaihtaa teemaa milloin tahansa, mutta menetät lisäämäsi kuvat ja tekstin. Jotta sinun ei tarvitsi aina aloittaa tyhjästä teemaa vaihtaessasi, voit "koeajaa" teemaa pienellä määrällä omaa tekstiäsi ja kuviasi, kunnes olet varma siitä, että haluat kyseisen teeman.

6. Anna yrityksesi nimi ja yhteyssähköpostiosoite Vakiinnuta asemasi -sivulla. Voit myös lisätä muita tietoja, jotka auttavat meitä saamaan asiakkaasi löytämään sinut:
    Vakiinnuta asemasi -sivun tietojen täyttäminen
    • Yrityksen luokka: Valitse luokka, joka kuvaa yrityksesi liiketoimintaa parhaiten.
    • Osoite: Tämän tiedon avulla on helppoa laatia kartta yrityksesi sijainnista ja auttaa listaustasi näkymään paikkakohtaisissa hakutuloksissa.
    • Puhelin: Voit antaa yrityksesi nykyisen puhelinnumeron. Vaihtoehtoisesti voit tilata lisämaksua vastaan ylimääräisen maksuttoman puhelinnumeron, joka yhdistää asiakkaasi nykyiseen puhelinnumeroosi. Valitse Hanki omasi. (Tämän pilvipalveluun perustuvan puhelinpalvelun tarjoaa GoDaddyn kumppani MightyCall. MightyCallin tukipalvelu on käytettävissä sähköpostitse tai soittamalla numeroon 1-888-256-8312.)
    • Liitä sosiaaliseen mediaan: Voit myös yhdistää Facebook- ja/tai Twitter-tilisi verkkosivustoosi.
  7. Kun olet valmis, valitse Seuraava.
  8. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun määrität kotisivukoneen version 7 asetuksia, voit katsoa lyhyen videokoosteen sen sisältämistä työkaluista. Kun olet valmis, voit aloittaa verkkosivustosi suunnittelun valitsemalla Sulje video. (Työsi tallennetaan automaattisesti suunnittelun aikana.)
  9. Kun olet valmis, voit esitellä verkkosivustosi koko maailmalle valitsemalla Julkaise.