Hyväksy verkkomaksu

Siirry verkkoon | Tutustu Websites + Marketing -palveluun
Määritä oma visuaalinen brändi | Muokkaa kotisivua | Mukauta sisältöä
Löydä itsesi hakukoneoptimoinnilla | Yhdistä sosiaaliseen mediaan | Hyväksy verkkomaksu

Kun hoidat verkkoyritystä, sinulla voi olla asiakkaita, jotka asuvat melkein missä tahansa. Mutta tarvitset myös turvallisen tavan, jolla he voivat maksaa sinulle verkossa.

Websites + Marketing Premium -sopimus antaa sinulle mahdollisuuden maksaa tapaamisista verkossa. Commerce ja Commerce Plus -sopimukset mahdollistavat maksun maksamisen kaupassasi olevista tuotteista. Voit kuitenkin saada maksuja, vaikka sinulla ei olisi yhtä näistä sopimuksista. ( Vertaile paketteja ja hintoja .)

Voit hyväksyä verkkomaksuja GoDaddy Payments -palvelulla (mukaan lukien Apple Pay ja Google Pay) tai valita jonkin muun käytettävissä olevan maksujenkäsittelijän välillä. GoDaddy Payments-asiakkailla on myös mahdollisuus ostaa myyntipistelaitteita tai käsitellä maksa napauttamalla -toimintoja GoDaddy-mobiilisovelluksella iPhone- tai Android-laitteissa, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon henkilökohtaisiin liiketoimiin.

Tämän osion tavoitteet:

• Lisää PayPal -maksupainike (kaikki sopimukset).
  • Lisää lahjakortti (kaikki paketit).
  • Lisää maksu verkkotapaamisista ja -tapahtumista (Premium -paketti).
  • Lisää maksu verkkokauppatuotteista (Commerce ja Commerce Plus -sopimukset).

Arvioitu aika: 15-20 minuuttia

Lisää PayPal -maksupainike

PayPal -painikkeiden avulla voit myydä yksittäisen tuotteen tai antaa asiakkaiden tehdä lahjoituksia valitsemaasi tarkoitukseen. Voit lisätä verkkosivustollesi enintään 15 PayPal -painiketta .

Huomautus: Jos sinulla ei vielä ole PayPal -tiliä, luo PayPal -tili erillisellä välilehdellä tai ikkunassa.

Sivustosi PayPal -painike toimii joko henkilökohtaisen tai yrityksen PayPal -tilin kanssa. (Jos sinulla on verkkotapaamisia tai verkkomyymälä, tarvitset PayPal -yritystilin.)

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry kohtaan, johon haluat PayPal -painikkeen, ja lisää osio .
  5. Etsi PayPal -painiketta .
  6. Valitse haluamasi asettelu ja valitse sitten Lisää .
  7. Valitse PayPal -asetukset ja kirjoita tai liitä sitten PayPal -sähköpostiosoitteesi.
  8. Mukauta painikkeen tekstiä, otsikkoa, kuvausta, kuvaa jne.

Muista julkaista sivustosi, jotta muutoksesi näkyvät kaikille muille.

Lisää lahjakortti -vaihtoehto

Toinen tapa saada rahaa verkossa on antaa ihmisten ostaa lahjakortti sinulta Square -tilillä.

Huomautus: Tarvitset Square -tilin . Luo tai avaa Square -tilisi erillisessä välilehdessä tai ikkunassa ja etsi ja kopioi lahjakorttisi URL -osoite.
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Lisää osio .
  5. Etsi lahjakortti ja valitse Lisää .
  6. Valitse Lahjakortin asetukset ja liitä sitten Square -lahjakortin URL -linkki.
  7. Muokkaa painikkeen tekstiä, otsikkoa, kuvausta jne. Ja valitse jopa, haluatko näyttää yhdistettyjä sosiaalisen median tilejä.

Muista julkaista sivustosi, jotta muutokset tulevat voimaan kaikille muille.

Lisää maksu verkkotapaamisista ja -tapahtumista

Jos sinulla on verkkotapahtuma tai tarjoat neuvottelupuheluja tai videopuheluita, on tärkeää saada verkkomaksut.

Huomautus: Tarvitset vähintään Premium -sopimuksen, jotta voit määrittää ajanvarauksen verkossa .
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytöltä Asetukset
    • Jos olet jo Kotisivukoneessasi, käytä vasemmassa yläkulmassa olevaa avattavaa valikkoa ja valitse sitten Koontinäyttö .
  4. Valitse Tapaamiset ja sitten Maksut .
    • Jos et näe Maksut -vaihtoehtoa, valitse Yleiskatsaus .
    • Kun käytät verkkokauppasi yleiskatsausta, Maksut -linkki on käytettävissä Tapaamiset -pudotusvalikossa.
  5. Muodosta yhteys noudattamalla ohjeita MAKSUT , PayPal tai Square.

Nyt sinun tarvitsee vain lisätä joitakin palveluita (tapaamisia tai tapahtumia) ja verkkotapaamisosio .

Meillä on myös vinkkejä verkkotapaamisten määrittämiseen , ja voit käyttää videoneuvotteluja henkilökohtaisten tapaamisten sijaan.

Lisää maksu verkkokauppatuotteista

Jos sinulla on verkkomyymälä, tarvitset joko Commerce- tai Commerce Plus -sopimukset verkkomyymälämaksujen hyväksymiseksi.

Katso, kuinka Emily ja Darlene käyvät läpi tämän videon vaiheet alla.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
    • Jos olet Kotisivukoneessa, käytä vasemmassa yläkulmassa olevaa avattavaa valikkoa ja valitse sitten Koontinäyttö .
  3. Valitse Koontinäytöstä Kauppa ja valitse sitten Maksutavat .
  4. Muodosta yhteys palveluun seuraamalla ohjeita MAKSUT , PayPal, Square tai Stripe.

Mitä seuraavaksi?

Ja siinä se on. Verkkosivustosi siemen on idännyt!

Olet mennyt pitkälle. Olet määrittänyt visuaalisen brändin identiteetin ja mukauttanut kotisivusi (ja muut sivusi) tekstillä, kuvilla ja videoilla. Hakukoneoptimointijärjestelmäsi on määritetty niin, että voit löytää sivustosi verkossa, ja olet yhteydessä sosiaaliseen mediaan ja verkkotapoihin maksujen maksamiseen.

Jatka sisällön muokkaamista tästä eteenpäin. Jaa tekemäsi sisältö sosiaalisen median ja blogisi kautta. Valitse lähetysrytmi (kerran kuukaudessa, kerran viikossa) ja ole johdonmukainen. Ehkä jopa rakenna sähköpostiluettelo.

Voit tehdä tämän! Jos tarvitset auttavaa kättä, olemme täällä sinua varten.

Usko ennen kaikkea itseesi. Me uskomme sinuun.

Siirry verkkoon | Tutustu Websites + Marketing -palveluun
Määritä oma visuaalinen brändi | Muokkaa kotisivua | Mukauta sisältöä
Löydä itsesi hakukoneoptimoinnilla | Yhdistä sosiaaliseen mediaan | Hyväksy verkkomaksu