GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Analytics selitetty: Napsautussuhteet

Yhteystiedot, jotka ovat napsauttaneet linkkejä sähköpostiuutiskirjeessäsi, sisältyvät Analyysi selitetty: kihloissaKihloissa tilasto sähköpostianalytiikassa. Löydät Engaged -välilehden napsauttamalla Tilastot -kampanjan pikkukuvan alla Kampanjat -sivulla.

Napsauta Tilastot -painiketta nähdäksesi yhteystiedot, jotka napsauttivat linkkejä

Tämä vie sinut yksityiskohtaiseen näkymään kampanjan uusimmista postitustilastoista. Täältä voit katsoa lisätietoja napsauttamalla mitä tahansa päätilastotyyppejä (esimerkiksi palautettu, hyväksytty, tilaus peruutettu).

Linkkejä napsauttaneiden yhteystietojen näyttäminen:

Napsauta Osallistunut -välilehteä ja valitse sitten napsautusten kokonaismäärä tai yksittäiset napsautukset.

• Napsautusten kokonaismäärä: näyttää napsautusten kokonaismäärän, mukaan lukien saman yhteyshenkilön tekemät useat napsautukset. Merkitse muistiin jokaisen yhteyssähköpostin vieressä oleva numero. Tämä numero kertoo, kuinka monta kertaa yksittäinen yhteyshenkilö napsautti.
  • Yksilölliset napsautukset: näyttää napsautettujen yhteyshenkilöiden luettelon. Useita napsautuksia ei näytetä tässä näkymässä.
Yhteenveto napsautetuista yhteystiedoista

Nyt kun tiedät, kuinka voit tarkastella kaikkia napsautuksia, erotellaan kontaktit, jotka napsauttivat tiettyä URL -osoitetta kohti:

• Näet linkin täydellisen nimen viemällä hiiren listan minkä tahansa URL -osoitteen päälle.
  • Korosta se sinisellä napsauttamalla mitä tahansa URL -osoitetta ja näytä kyseisen URL -osoitteen napsautukset tilastoissa.

Huomautus: Vain sinisellä korostetut linkit napsauttaneet yhteyshenkilöt näytetään alla olevassa sähköpostianalyysiluettelossa.

Yhteystiedot, jotka napsauttivat linkkejä ja erottivat URL -osoitteet

Voit yhdistää napsautusluetteloita useille URL -osoitteille napsauttamalla ja korostamalla lisälinkkejä sinisellä. Napsauta mitä tahansa sinistä URL -osoitetta toisen kerran poistaaksesi linkin valinnan ja poistaaksesi napsautukset alla olevasta luettelosta.

yhteystietoja, jotka napsauttivat linkkejä, yhdistettyjä URL -osoitteita

Pidä mielessä! Jos yhtään URL -osoitetta ei ole korostettu sinisellä, koko napsautusten luettelo tulee näkyviin.

Nyt kun tiedät, kuinka voit napsauttaa napsauttaneita yhteystietoja, voit luoda napsautusluettelon oikealla puolella olevista vaihtoehdoista tai viedä napsautusluettelon haluamallasi tavalla.

yhteystiedot, jotka napsauttivat luettelon luomista, vientiä