No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Android: Asenna GoDaddy Investor

Huomautus: Investor -sovellus on saatavilla vain GoDaddy -huutokaupan jäsenille. Jos haluat tulla jäseneksi, vieraile osoitteessaGoDaddy -huutokaupan jäsenyyden ostaminen .

GoDaddy Investor -mobiilisovelluksen asentaminen laitteeseesi on helppoa!

Huomautus: Android -tabletit eivät tue GoDaddy Investoria tällä hetkellä.

1. Napauta mobiililaitteella Play Kauppa -kuvaketta ja etsi GoDaddy Investor .
  2. Napauta kuvaketta ja napauta sitten Asenna .
  3. Kun sovellus on asennettu, napauta Avaa aloittaaksesi huutokauppojen hallinnan.
  4. Seuraava vaihe