Office 365 GoDaddyltä Ohje

Android: Sähköpostin määrittäminen

Kun olet määrittänyt Office 365 -sähköpostitilisi, ota se käyttöön Android-laitteessasi käyttäen omaa sähköpostisovellustasi.

Voit myös käyttää Office 365 -sähköpostiasi Microsoft Outlook -sovelluksen välityksellä. Katso lisätietoja kohdasta Outlook-sovellus Android-käyttöjärjestelmälle: Sähköpostin käyttöönottaminen.

Androidista on olemassa monia eri versioita. Dokumentaatiomme pohjautuu Googlen julkaisemaan perusversioon, joten omassa laitteessasi saattaa näkyä hieman erilainen sarja kenttiä.

1. Napauta Asetukset.
  2. Napauta Lisää tili.
  3. Napauta Exchange ActiveSync.
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Valitse Seuraava.
  5. Exchange-palvelimessa. Kirjoita outlook.office365.com.
  6. Valitse Käytä suojattua yhteyttä (SSL). Valitse Seuraava.
  7. Valitse haluamasi Tiliasetukset ja napauta sitten Seuraava.
  8. Kun näet suojauspäivitystä koskevan kehotteen, valitse OK.
  9. Napauta Aktivoi.

Palaa kotinäyttöösi ja tarkista sähköpostisi avaamalla sähköpostisovellus.

Varmista, että pystyt lähettämään viestejä: luo sähköpostiviesti ja lähetä se itsellesi.