Android: sähköpostin vianmääritys

Käytä seuraavia tietoja yleisten asioiden vianmäärityksessä asettaessasi sähköpostia Android-laitteella. Sillä välin voit aina käyttää MobileMailiamme (http://mobilemail.secureserver.net) asiakas-, ystävä- ja perheyhteyksiin.

Vaihe 1: varmista, että voit kytkeytyä MobileMailiin

Yhdistä MobileMail-sähköpostipalvelu ensin laitteellasi varmistaaksesi, että sinulla tili, ja käyttäjänimesi ja salasanasi toimivat. Siirry osoitteeseen http://mobilemail.secureserver.net ja kirjaudu sisään.

Jos et pysty kirjautumaan sisään, varmista, että sähköpostitilisi on määritetty ja että käytössäsi on oikea sähköpostiosoite ja salasana. Sinun on ehkä otettava yhteyttä tilisi luoneeseen järjestelmänvalvojaan. Lisätietoja: Sähköpostiosoitteiden luominen Työtilan hallintakeskuksessa.

Vaihe 2: tarkista asetuksesi uudelleen

Kirjoittaminen Android-laitteella voi olla vaikeaa; on helppoa kirjoittaa väärin kirjain tai kaksi. Tarkista uudelleen, että käytät oikeaa saapuvan ja lähtevän postin palvelimia (isäntänimiä), sähköpostiosoitetta ja salasanaa sähköpostitiliisi yhdistymiseen.

Palvelinten nimet voivat myös erota oletusasetuksistamme sen mukaan, minkä tyyppistä sähköpostitiliä käytät ja mistä olet hankkinut sen. Katso lisätietoja kohdasta

.

Vaihe 3: Aseta salasanasi uudelleen

Jos olet kirjautumalla onnistuneesti sisään vahvistanut, että salasanasi on oikea, muttet vieläkään voi määrittää sähköpostia Android-laitteellasi, aseta Workspace-sähköpostin salasana uudelleen. (Voit käyttää samaa salasanaa uudelleen.)

Sen jälkeen kun olet asettanut salasanan uudelleen, yritä määrittää sähköposti uudelleen.

Vaihe 4: Kokeile eri SMTP-portteja

Tavallisesti portti 80 toimii hyvin Android-laitteissa, mutta toisinaan Internet palveluntarjoajat estävät tietyt portit turvallisuussyistä. Jos portti 80 ei toimi, voit yrittää joitakin muita vaihtoehtoisia portteja.

Android-laitteessa SMTP-porttien vaihtamisohjeet voivat olla hieman erilaisia mallin ja verkkopalveluntarjoajan mukaan. Kaikki tarvittavat tiedot ovat kuitenkin näissä ohjeissa.

Android SMTP-porttiasetusten muuttaminen

1. Avaa Sähköposti-sovellus.
  2. Paina Valikko ja napauta Tilit.
  3. Napauta ja pidä sormea sen tilin yllä, jonka haluat korjata.
  4. Näkyvin tulee ponnahdusikkuna. Napauta Tiliasetukset.
  5. Napauta Lähtevät asetukset.
  6. Tarkasta toimiiko tämä käyttämällä porttia 3535. Tarkasta toimiiko tämä napauttamalla Seuraava.
  7. Jos tämä ei toimi, toista vaiheet 1-5, valitse SSL suojaustyypiksi ja kokeile porttia 465.
  8. Tarkasta toimiiko tämä napauttamalla Seuraava.

Vaihe 5: Lataa sähköpostiohjelma

Tietyillä laitteilla on mahdollista ladata käytettäväksi eri sähköpostiohjelmia (esim. myMail or K9 Mail) laitteen sovelluskaupasta. Sovelluskapasta voi ladata ilmaiseksi monia erilaisia sähköpostiohjelmia, ja niiden avulla voi selvittää, liittyykö nykyinen ongelma siihen sähköpostiohjelmaan, jota yrität ottaa käyttöön. Kannattaa ehkä ladata jokin toinen sähköpostiohjelma ja katsoa, toimiiko sähköposti sillä.

Vaihe 6: Ota yhteyttä asiakastukeen

Jos olet suorittanut nämä vaiheet ja et edelleenkään saa sähköpostitiliäsi toimimaan laitteessasi, ota yhteys asiakastukeen. Meillä on käytössämme joitakin lisätyökaluja ja kyseessä saattaa olla sähköpostitilisi asia, jonka voimme ratkaista.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolien merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.