Android: Workspace-sähköpostin asettaminen

Tämä artikkeli koskee vain Workspace-sähköpostia. Katso Office 365 -sähköpostiin liittyviä ohjeita kohdasta Outlook-sovellus Android-käyttöjärjestelmälle: Sähköpostin käyttöönottaminen.

Tiedämme, että olet innokas saamaan sähköpostin toimimaan Android®-laitteessasi. Me voimme saada sähköpostisi toimimaan laitteessasi noin viidessä minuutissa.

Käytä näitä ohjeita alkuperäisen sähköpostiohjelman käyttämiseksi Workspace-sähköpostitilisi kanssa. Voit myös käyttää Outlook-sovellusta sähköpostin saamiseen. Tässä on ohjeet Outlook-sovelluksen asettamiseen Android-laitteessasi.

Jos noudatat seuraavia ohjeita, mutta et voi silti lähettää tai vastaanottaa sähköpostia, katso ohjeita kohdasta Android: sähköpostin vianmääritys. Sinun saattaa olla tarpeen tehdä joitain lisämuutoksia sen mukaan, missä asut ja mitä Internet-palveluntarjoajia käytät.

ENNEN KUIN ALOITAT: Android-sähköpostisi asettamiseksi sinun on tiedettävä POP- tai IMAP-sähköpostipalvelimesi asetukset ja portit. Löydät ne menemällä Sähköpostin asetuskeskukseen ja kirjoittamalla muistiin tiedot, jotka näytetään kohdassa Sähköpostipalvelimen asetukset.

HUOMAA: sähköpostin asennusvaiheet Android-laitteellasi saattavat olla hieman erilaiset riippuen laitteesi valmistajasta/mallista ja verkkopalvelusta. Kaikki tarvitsemasi tiedot tilisi asentamiseen (käyttäjänimi, salasana, palvelinasetukset) ovat kuitenkin mukana näissä vaiheissa.

Sähköpostin asentaminen Android-pohjaiseen laitteeseen

1. Avaa laitteesi sähköpostiohjelma.
  2. Jos sinulla on jo ennestään sähköpostitilin asennus, paina Valikko ja kosketa Tilit. Paina uudelleen Valikko ja kosketa Lisää tili.
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta Seuraava.
  4. Jos sinulla on IMAP, kosketa IMAP. Jos et ole varma, kosketa POP3.
  5. Käytä näitä asetuksia saapuvan postin palvelimelle riippuen sähköpostisi tyypistä:
    POP3
    Käyttäjänimi Kirjoita sähköpostiosoite kokonaan.
    Salasana Anna sähköpostitilisi salasana
    POP3-palvelin pop.secureserver.net
    Portti 110
    IMAP
    Käyttäjänimi Kirjoita sähköpostiosoite kokonaan.
    Salasana Anna sähköpostitilisi salasana
    IMAP-palvelin imap.secureserver.net
    Portti 143
  6. Käytä näitä asetuksia lähtevän postin palvelimelle:

Vianmääritys edellyttää, että olet ottanut SMTP-välityksen käyttöön tililläsi. Lisätietoja: Sähköpostitilin SMTP-välityksien hallinta.

SMTP (lähtevän postin palvelin)
    SMTP-palvelin smtpout.secureserver.net
    Portti 80
    Suojaustyyppi Ei mitään
  7. Valitse Vaadi kirjautuminen ja varmista, että käyttäjänimesi (täydellinen sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ovat oikein. Kosketa Seuraava.
  8. Kosketa uudelleen Seuraava. Nimeä tilisi ja anna nimesi, jonka haluat näkyvän lähtevissä viesteissä.
  9. Napsauta Valmis.

Siinä kaikki. Jos kaikki toimii oikein, sinun tulisi nähdä joitakin sähköpostiviestejä. Varmista, että voit lähettää viestejä luomalla sähköpostin ja lähettämällä sen itsellesi.

Jotkin Android-laitteet ja sähköpostiohjelmat eivät vaadi sisäänkirjautumista. Joten jos yllä olevat asetukset eivät toimi sinulle, palaa vaiheeseen 7 ja poista valinta Vaadi sisäänkirjautumista ja jatka sitten asettamista.

Jos et voi vastaanottaa tai lähettää sähköpostiviestejä, katso kohtaa Android: sähköpostin vianmääritys. Ei hätää. On muutamia ongelmia, jotka voivat tulla esiin asetusprosessin aikana. Me autamme sinua tutkimaan ne ja korjaamaan ne.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolien merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.