Workspace Email -sähköpostin lisääminen Samsung Email -ohjelmaan Android-laitteessa

Vaihe 4 Työtilan sähköpostitilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää työtilan sähköpostitili Samsung Mail -sovellukseen Android-laitteessa. Tällöin voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia puhelimellasi.

1. Avaa sähköpostisovellus.
    Valkoinen kirjekuori punaisella taustalla, jonka alla on teksti Sähköposti tai Email
    • Uudet käyttäjät: näet Sähköpostin määritys -näytön.
    • Nykyiset käyttäjät: valitse Kolme päällekkäistä vaakaviivaa Valikko, napauta Asetukset ja valitse Lisää tili.
  2. Valitse Sähköpostin määritys -näytöllä Muu.
    Valitse Muu kohdassa sähköpostin määritys
  3. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta Kirjaudu sisään.
    Anna sähköpostiosoite, salasana ja napsauta Kirjaudu sisään
  4. Samsung Email -sovelluksesi havaitsee automaattisesti sähköpostitilisi asetukset. Tämän jälkeen sähköpostilaatikkosi aloittaa lataamisen Android-laitteeseesi.

Sähköpostitilisi on nyt Android-laitteessasi, ja voit aloittaa sen käytön! Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, napsauta Edellinen. Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen!

Vianmääritys

• Jos Android ei voi havaita sähköpostitiliäsi automaattisesti, yritä syöttää seuraavat palvelin- ja porttiasetukset:
    • IMAP: saapuvan postin palvelin: imap.secureserver.net:993
    • IMAP-salasana: Työtilan salasana
    • SMTP: lähtevän postin palvelin: smtpout.secureserver.net:465 (tai 587)
    • SMTP-salasana: Työtilan salasana
  • Jos et vieläkään pysty lisäämään Workspace Email -sähköpostia Samsungin sähköpostisovellukseen, tutustu vianmääritysohjeisiin.