Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Anna asiakkaiden suunnitella palvelujen aikataulut uudelleen

Se, että asiakkaat voivat aikatauluttaa omat palvelunsa (tapaamiset tai tapahtumat), säästävät aikaa kaikille. Kun lisäät tai muokkaat palvelua, voit valita, voivatko asiakkaat ajoittaa tapaamisia ja toistuvia tapahtumia. He eivät voi ajoittaa kertaluonteista tapahtumaa.

Vaaditaan: Tilien on oltava käytössä, jotta asiakkaasi näkevät omat tapaamiset. Siirry Koontinäytöltä kohtaan Asetukset > Jäsenyys ja varmista, että valitsin on Käytössä .
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Koontinäytössä Tapaamiset > Palvelut . (Voit siirtyä koontinäyttöön verkkosivuston editorista valitsemalla Koontinäyttö Kotisivukone-valikosta vasemmassa yläkulmassa.)
  4. Avaa olemassa oleva palvelu tai lisää uusi palvelu .
  5. Määritä kohdassa Aikataulutusvaihtoehto Salli asiakkaiden verkkotaikatauluksi -asetus .

Huomautus: Jos Vaadi asiakkaita tekemään varaus etukäteen -asetukseksi on määritetty Kyllä , tämä raja koskee myös uudelleenjärjestelyä. Jos esimerkiksi vaadit ihmisiä tekemään varauksen vähintään 3 päivää etukäteen, heidän on myös ajoitettava omat ajanjaksonsa kolme päivää etukäteen.

Valitse vaihtoehto Salli asiakkaiden uudelleenjärjestellä verkossa -asetukseksi Kyllä
  6. Valitse Tallenna . Tapaamisesi päivittyvät automaattisesti sivustollesi, eikä niitä tarvitse julkaista.