Anna valtuutuskoodi verkkotunnukseni siirtoa varten

Anna voimassa oleva valtuutuskoodi (jota kutsutaan myös nimellä EPP -koodi tai siirtoavain), jotta verkkotunnuksesi siirtäminen GoDaddy -palveluun onnistuu. Voit antaa valtuutuskoodin GoDaddy -tililtäsi sen jälkeen, kun olet ostanut verkkotunnuksen siirron .

1. Kirjautua GoDaddy siirrot Page. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Siirrot sisään ja valitse sitten Viimeistele siirto -välilehti. Etsi tietty verkkotunnus käyttämällä verkkotunnusluettelosi yläpuolella olevaa hakukenttää.
  3. Anna valtuutuskoodisi uudessa ikkunassa.
  4. Valitse Anna todennuskoodit verkkotunnustesi luettelon yläpuolelta. Tai valitse Enter yksittäisen verkkotunnuksen kohdalla Auth Code (Vahvista koodi) -sarakkeessa.
  5. Tallenna muutokset valitsemalla Lähetä.

Näet vahvistuksen siitä, että muutoksesi on hyväksytty. Verkkotunnuksen siirto kestää yleensä 5–7 päivää.

Tähän liittyvä vaihe

• Siirto jumissa tai antaa virheitä? Katso siirtotiloista vinkkejä eteenpäin.