SSL-varmenteet Ohje

Apache: Luo CSR (varmenteen allekirjoituspyyntö)

Luo varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) Apache-verkkopalvelimellesi. Kun olet luonut CSR:n, leikkaa/kopioi ja lisää se CSR-kenttään SSL-varmenteen pyyntösivulla.

Varmenteen allekirjoituspyynnön luonti Apache 2.x -ohjelmalle

1. Kirjaudu palvelimesi terminaaliin (SSH).
  2. Kirjoita kehotteeseen seuraava komento:
    openssl req -new -newkey rsa:2048 -nodes -keyout yourdomain.key -out yourdomain.csr

Huomautus: Korvaa yourdomain verkkotunnuksella, jonka haluat suojata. Jos verkkotunnuksesi on esimerkiksi coolexample.com, kirjoittaisit coolexample.key ja coolexample.csr.

3. Syötä pyydetyt tiedot:
    • Yleinen nimi: täydellinen verkkotunnus tai URL, jota olet suojaamassa.
      Jos pyydät yleisvarmennetta, lisää asteriski (*) sen yleisen nimen vasemmalle puolelle, jolle haluat yleismerkin, esimerkiksi *.coolexample.com.
    • Organisaatio: yrityksesi laillisesti rekisteröity nimi. Jos ilmoittaudut yksilönä, syötä varmenteen pyytäjän nimi.
    • Organisaatioyksikkö: Jos käytät markkinointinimeä (DBA-nimi), anna tämä nimi. Varmenteen allekirjoituspyyntöä (CSR) luotaessa ei ole välttämätöntä ilmoittaa organisaatioyksikköä.
    • Paikkakunta tai aluekoodi: Paikkakunnan nimi, jossa organisaatiosi sijaitsee. Älä lyhennä.
    • Osavaltio tai lääni: Osavaltion tai läänin nimi, jossa organisaatiosi sijaitsee. Älä lyhennä.
    • Maa: kaksikirjaiminen kansainvälisen standardisoinnin (ISO) muotoinen maakoodi maalle, jossa organisaatiosi on laillisesti rekisteröity.

Huomautus: Jos et halua syöttää salasanaa tälle SSL:lle, voit jättää tunnuslause-kentän tyhjäksi. Ota kuitenkin huomioon, että tähän saattaa liittyä lisäriskejä.

4. Avaa CSR tekstieditorissa ja kopioi kaikki teksti.
  5. Lisää koko CSR tilisi SSL-rekisteröitymislomakkeeseen.