SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Apache: Uusi varmenne

Kun olemme hyväksyneet varmenteen uusimispyynnön, voit ladata SSL- ja keskitason varmenteesi. Katso lisätietoja kohdastaOmien SSL-varmennetiedostojen lataaminen . Sinun on asennettava molemmat tiedostot verkkopalvelimeesi.

Voit myös ladata välivarmenteen täältä .

Lataa ja asenna uusittu SSL -varmenne verkkopalvelimeesi noudattamalla alla olevia ohjeita.

Uusitun SSL -varmenteen ja keskitason varmenteen asentaminen

Ennen kuin asennat uusitun SSL -varmenteesi, sinun on asennettava välivarmenteemme (null) verkkopalvelimeesi. Voit myös ladata välivarmenteiden nipun repository .

1. Kopioi uusittu varmenne, keskitason varmenteiden nippu ja avaintiedosto (joka on luotu silloin, kun luot varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR)) siihen hakemistoon, jota käytät varmenteiden säilyttämiseen.
  2. Avaa Apache httpd.conf -tiedosto ja lisää seuraavat direktiivit:
    • SSLCertificateFile /varmennetiedoston polku /myöntämäsi varmenne
    • SSLCertificateKeyFile /avaintiedoston polku /avaintiedosto
    • SSLCertificateChainFile /polku välivarmenteeseen /null
  3. Tallenna httpd.conf -tiedostosi ja käynnistä Apache uudelleen.

Verkkopalvelimesi uudelleenkäynnistys

Voit käyttää SSH: ta palvelimesi käyttämiseen. Jos käytät Windowsia tietokoneessasi, voit käyttää ilmaista, ladattavaa SSH/Telnet -kittialustaa Linux -palvelimesi käyttämiseen.

Palvelimen käynnistäminen uudelleen:

1. Käynnistä Putty
  2. Valitse SSH -protokolla -vaihtoehto; kirjoita sitten IP -osoitteesi "Isäntänimi" -kenttään.
  3. Napsauta "Avaa". Tämä yhdistää sinut palvelimeesi.
  4. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä; tai kirjoita "su: root"

5. Kun olet kirjautunut sisään, voit käynnistää verkkopalvelimen uudelleen kirjoittamalla seuraavan komennon:
    /usr/local/sbin/apachectl graceful