No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

API -jälleenmyyjän myyntiveron perintätiedot ja -lomake

API -jälleenmyyjien on perittävä asianmukaiset myyntiverot asiakkailtaan ostoja varten. Vahvistaakseen tämän käytännön kaikkien olemassa olevien API -jälleenmyyjäasiakkaiden on toimitettava allekirjoitettu jäljennös alla olevasta lomakkeesta meille 31.1.2015 mennessä. Uusien API -jälleenmyyjien on lähetettävä käytettävä lomake 30 päivän kuluessa tiliensä luomisesta.

Myyntiverotietojen lähettäminen

1. Lataa Uniform Sales and Use Certificates -lomake täältä .
  2. Täytä lomake.
  3. Lähetä täytetty lomake sähköpostilla salestax@godaddy.com .

Huomautus: Tämän lomakkeen sijasta hyväksymme myös valtion myöntämät jälleenmyyjävarmenteet.

Varoitus: Jos et lähetä tätä lomaketta, pidätämme oikeuden arvioida kulut, jotka vastaavat API -jälleenmyyjätilisi liikevaihtoverovelkaa.