Office 365 GoDaddyltä Ohje

Apple Mail (Mac): Sähköpostin käyttöön ottaminen

Voit käyttää GoDaddy Office 365 -sähköpostitiliäsi mistä tahansa sijainnista, joka on sinulle kätevä. Tässä on ohjeet sähköpostin määritystä varten käyttäen Apple Mail sovellusta Mac-pöytäkoneesi kautta.

1. Käynnistä Posti.
  2. Valitse Mail-valikossa Ensisijaiset.
  3. Napsauta + (Luo tili).
  4. Valitse Exchange.
  5. Anna seuraavat tiedot ja napsauta sitten Jatka:
    Kenttä Mitä tehdä...
    Nimi Kirjoita nimesi.
    Sähköpostiosoite Anna tilisi täydellinen sähköpostiosoite.
    Salasana Anna salasana, jonka määritit tilillesi.
  6. Jos saat varoituksen ”Internet-tilit eivät voineet kirjautua sisään Exchange-palvelimeen...", anna seuraavat tiedot ja napsauta sitten Jatka:
    Kenttä Mitä tehdä...
    Kuvaus Kirjoita kuvaus tiliä varten.
    Käyttäjänimi Kirjoita sähköpostiosoite kokonaan.
    Salasana Anna salasana, jonka määritit tilillesi.
    Palvelimen osoite Kirjoita – outlook.office365.com
  7. Napsauta Jatka.
  8. Valitse sovellukset, jotka haluat linkittää Office 365 -sähköpostiosoitteeseesi, ja napsauta sitten Valmis.