Apple Mail -virhe: Ei voida lähettää viestiä palvelimen kautta

Saatat nähdä Apple Mailissa virheviestin, jossa sanotaan:

Ei voida lähettää viestiä käyttäen palvelinta [palvelimen osoite]
Palvelin [palvelinosoite] hylkäsi lähettäjän osoitteen [sähköpostiosoitteesi]

Tai et välttämättä pysty lähettämään sähköpostia ilman, että näet virheilmoituksen. Kummassakin tapauksessa lähtevän postin palvelinasetuksissa on jotain vikaa. Yritä ratkaista ongelma kokeilemalla näitä ohjeita.

1. Jos virheviestissä on vaihtoehto, napsauta Muokkaa SMTP -palvelinluetteloa .

Huomautus: Jos sinulla ei ole virhettä auki tai et näe tätä vaihtoehtoa: Valitse tilisi Saapuneet -osiossa, napsauta postilaatikkoluettelon alla olevaa hammaspyörää ja valitse Muokkaa ” [sähköpostiosoitteesi] ” ... Napsauta sitten valikkoa seuraavaksi lähtevän postin palvelimeen (SMTP) ja valitse Muokkaa SMTP -palvelinluetteloa…

2. Valitse palvelimesi, jota tilisi käyttää.
  3. Jos sinulla on useita palvelimia, joilla on sama nimi, sinun on poistettava kaksoiskappaleet. Valitse kaksoispalvelin ja napsauta sitten - luettelon alapuolella.
  4. Napsauta Lisäasetukset .
  5. Varmista, että kaikki kentät vastaavat oikeita asetuksiasi:
    Kenttä Pitäisi olla ...
    Tunnista ja säilytä tiliasetukset automaattisesti Valittu
    Portti Portin numero sähköpostin asetuskeskuksesta
    Käytä SSL: ää Jos portti on musta, jätä tämä valitsematta . Jos portti on merkitty oranssilla , varmista, että tämä on valittu .
    Todennus Salasana
    Salli suojaamaton todennus Ei valittu
    Käyttäjänimi Täydellinen sähköpostiosoitteesi
    Salasana Oikea sähköpostisalasanasi
  6. Napsauta OK.
  7. Jos virheilmoitus palaa takaisin, valitse juuri muokkaamasi palvelin ja napsauta Kokeile valitun palvelimen kanssa.