Workspace Email -sähköpostin lisääminen Mail-sovellukseen (Mac)

Vaihe 4 Oman Workspace Email -tilin määrittäminen -sarjassa.

Lisää Työtilan sähköpostitilisi Apple Mailiin. Sen jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia Macillasi.

1. Avaa Apple Mail.
    • Uudet käyttäjät: Näet Valitse sähköpostitilin tarjoaja... -vaihtoehdon.
    • Olemassa olevat käyttäjät: Valitse Mail >Lisää tili. Näet Valitse sähköpostitilin tarjoaja... -vaihtoehdon.
      Valitse “Toinen sähköpostitili” ja napsauta Jatka
  2. Valitse Toinen sähköpostitili ja napsauta Jatka.
    Valitse “Toinen sähköpostitili” ja napsauta Jatka
  3. Anna nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Anna Workspace Email -osoitteesi ja -salasanasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  4. Valitse Kirjaudu sisään.
    Anna sähköpostin tiedot.
  5. Anna postipalvelimen asetukset ja valitse Kirjaudu sisään.
    • Saapuvan postin palvelin: imap.secureserver.net
    • Lähtevän postin palvelin: smtpout.secureserver.net
    Syötä sähköpostipalvelimen asetukset
  6. Huomautus: Jos sähköpostipalvelimia ei löydetty automaattisesti, saatat nähdä virheilmoituksen. Tämä on normaalia.

7. Valitse Valmis. Apple Mail vahvistaa tilisi asetukset ja lataa sähköpostisi.
    Napsauta Valmis

Jos sinulla on useampi kuin yksi Apple Mail -tili, valitse Saapuneet ja valitse uusi sähköpostitilisi, niin näet postilaatikkosi.
Napsauta Valmis

Sähköpostitilisi on nyt Mac-tietokoneellasi, ja voit aloittaa sen käytön! Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, valitse Edellinen. Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vianmääritys