Apple Mail: Workspace-sähköpostin asettaminen

Apple® Mail antaa sinun tarkistaa Workspace-sähköpostitilisi pöytäkoneelta.

Tässä artikkelissa käytetään tietoja Mac OS X 10.9.5 -käyttöjärjestelmästä, mutta aiemmat versiot käyttävät samoja asetuksia.

Sen jälkeen kun olet lisännyt useita sähköpostitilejä Apple Mailiin, voit vaihtaa niiden kesken käyttämällä vasemmalla olevaa sivupalkkia.

ENNEN KUIN ALOITAT: Jos haluat määrittää Apple Mailin sähköpostia varten, sinun täytyy tietää POP- tai IMAP-sähköpostipalvelimen asetukset ja portit. Löytääksesi ne siirry Sähköpostiasennuskeskukseen ja kirjoita muistiin tiedot, jotka näkyvät kohdassa Sähköpostipalvelinasetukset.

Jos et voi kirjautua sisään Sähköpostiasennuskeskukseen, on mahdollista, että sinulla on Office 365 -sähköpostiosoite. Jos näin on, katso kohtaa Apple Mail (Mac): Sähköpostin käyttöön ottaminen.

Apple Mailin käyttö sähköpostissasi

1. Käynnistä Posti.
  2. Valitse Posti-valikosta Lisää tilejä.
  3. Valitse Lisää toinen postitili, ja napsauta sitten Jatka.
  4. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten Luo:
    Kenttä Mitä tehdä...
    Koko nimi Anna nimesi, jonka haluat näkyvän vastaanottajalle postin lähettäjänä.
    Sähköpostiosoite Kirjoita sähköpostiosoite, jota haluat käyttää.
    Salasana Anna sähköpostitilisi salasana (lisätietoja).

5. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten Seuraava:
    Kenttä Mitä tehdä...
    Tilityyppi Valitse joko IMAP tai POP Sähköpostiasennuskeskuksessa näytetyn palvelimen tyypin mukaan.
    Postipalvelin Anna Sähköpostiasennuskeskuksessa listatun saapuvan postin palvelimen nimi.
    Käyttäjänimi Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
    Salasana Anna sähköpostitilisi salasana.

6. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten Luo:
    Kenttä Mitä tehdä...
    SMTP-palvelin Anna Sähköpostiasennuskeskuksessa listatun lähtevän postin palvelimen nimi.
    Käyttäjänimi Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
    Salasana Anna sähköpostitilisi salasana.

Siinä kaikki. Jatka eteenpäin tarkistamalla sähköpostisi. Jos et näe yhtään viestiä, napsauta Lue posti. Varmista, että voit lähettää viestejä luomalla sähköpostin ja lähettämällä sen itsellesi.

Jos et voi vastaanottaa tai lähettää sähköpostiviestejä, katso kohtaa Apple Mail -asennuksen vianmääritys. Ei hätää. On muutamia ongelmia, jotka voivat tulla esiin asetusprosessin aikana. Me autamme sinua tutkimaan ne ja korjaamaan ne.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolien merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.