No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Arvioi sivuston suorituskyky PageSpeed Insightsilla

Voit analysoida verkkosivustosi latausaikaa Google -kehittäjien PageSpeed Insights -toiminnon avulla.

1. Siirry Google -kehittäjän PageSpeed Insights -työkaluun .
  2. Anna verkkotunnuksesi kohtaan " Anna verkkosivun URL -osoite "
  3. Napsauta Analysoi.
  4. Näytä tulokset.

Tuloksissa on ehdotuksia sekä sivustosi tietokone- että mobiiliversioiden parantamiseksi. Kiinnitä erityistä huomiota ehdotuksiin, jotka koskevat kuvien optimointia, selaimen välimuistin hyödyntämistä, JavaScriptin tai CSS: n minimointia sekä renderöintiä estävien JavaScriptin ja CSS: n käyttöä.

Seuraavat vaiheet

• Tulosten perusteella voidaan päätellä, että voit parantaa sivustosi nopeutta optimoimalla kuvasi .