Kotisivukone Ohje

Arvosteluiden lisääminen verkkosivustolle

Näytä arvosteluita kasvattaaksesi luottamusta yritykseesi. Positiiviset arvostelut osoittavat asiakkaille, miten hieno yrityksesi oikeasti on ja miksi heidän pitäisi ostaa tuotteitasi tai palveluitasi.

Tämä video on osa sarjaa Lisätoimintojen lisäys Kotisivukoneessa.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry sille sivulle ja siihen kohtaan, johon haluat lisätä arvosteluita, ja lisää osio.
  5. Etsi Arvostelut-osio.
  6. Valitse, miten haluat lisätä arvosteluita:
    • Yhdistä ulkoiseen lähteeseen: Valitse pudotusvalikosta, haluatko sisällyttää sivulle arvosteluita Facebookista tai Google My Business-, Yelp- tai Yotpo-palveluista. Napsauta sitten Yhdistä-painiketta, jolloin sinut uudelleenohjataan ulkoisen lähteen kirjautumissivulle. Lue lisää asiakasarvostelujen ottamisesta käyttöön Yotpo-palvelussa.
    • Lisää arvostelut manuaalisesti: Valitse arvostelu, jotta voit muokata sen tietoja, tai lisää muita arvosteluita valitsemalla Lisää. Voit siirtää arvostelun uuteen paikkaan valitsemalla vaakaviivat ja vetämällä arvostelun haluamaasi paikkaan. Jos haluat poistaa jonkin osion, valitse kyseinen osio ja valitse sitten Poista arvostelu ja Valmis.
      Arvostelujen järjestyksen muuttaminen vetämällä ja pudottamalla
  7. Kun olet saanut osion mukautuksen valmiiksi, valitse Valmis.
  8. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.