3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Asenna IIS 8 (Windows 2012 r2)

Jos sinulla on Windows-pohjainen palvelin, haluat todennäköisesti altistaa sen Internetille esimerkiksi isäntäsivustoille. Tätä varten sinun on asennettava Microsoftin verkkopalvelin, Internet Information Services (tunnetaan paremmin nimellä IIS).

1. Muodosta yhteys palvelimeen RDC: n kautta .
  2. Valitse Käynnistä -valikosta Palvelimen hallinta .
    Windows 2012 Käynnistä -valikko ja Server Manager korostettuna
  3. Napsauta Lisää rooleja ja ominaisuuksia .
    Server Manager ja linkki kohtaan Lisää rooleja ja ominaisuuksia korostettuna
  4. Napsauta Ennen kuin aloitat -sivulla Seuraava .
  5. Valitse Asennuksen tyyppi -sivulla Roolipohjainen ja napsauta sitten Seuraava .
  6. Valitse palvelimen valintasivulla palvelin, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Seuraava .
  7. Valitse Palvelinroolit -sivulla Verkkopalvelin (IIS) .
    Palvelinroolit -sivu, jossa ”Verkkopalvelin (IIS)” on valittu
  8. Napsauta ponnahdusikkunassa Lisää ominaisuuksia .
    Lisää ohjatun toiminnon roolit ja toiminnot -ikkuna
  9. Napsauta Seuraava.
  10. Valitse Ominaisuudet -sivulla haluamasi ominaisuudet ja napsauta sitten Seuraava .
  11. Napsauta IIS (Web Server Role) -kohdassa Seuraava .
  12. Valitse Roolipalvelut -sivulla roolipalvelut, joita haluat käyttää, ja napsauta sitten Seuraava .

Huomautus: Voit napsauttaa roolia saadaksesi sen kuvauksen tai saada lisätietoja Microsoftilta .

13. Napsauta Asenna .

Palvelimesi käy nyt läpi IIS: n, joka voi kestää jonkin aikaa. Kun se on valmis, saat lipun Palvelimen hallintaan.

Palvelinhallinnan Ilmoitus -valikko on valittu

Seuraava vaihe

• Käynnistä IIS valitsemalla Käynnistä > Palvelimen hallinta > Työkalut > Internet Information Services (IIS) Manager