Asenna ja määritä Office-sovelluksia Android-laitteisiin

Kun Office-sovellukset ovat Android-laitteessasi, voit hoitaa kaikki tehtäväsi helposti myös liikkeellä ollessasi. Jos käytössäsi on Online Essentials-, Business- tai Business Premium -paketti, sinun on ladattava kukin Office-sovellus erikseen Google Play -kaupasta.

1. Asenna sovellus ja avaa se.
  2. Napauta Kirjaudu sisään.
  3. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi.
  4. Kosketa Seuraava.
  5. Sinun ohjataan erilliselle sisäänkirjautumissivulle salasanan antamista varten.
  6. Napauta Kirjaudu sisään.

Riippuen siitä, kuinka monta tiedostoa ja kansiota sinulla on, kaikkien tietojen synkronointi saattaa kestää muutamia minuutteja. Kun synkronointi on valmis, voit käyttää, luoda ja jakaa kaikkia asiakirjojasi.