Asenna ja määritä Office-sovelluksia iPhone- tai iPad-laitteisiin

Jos käytössäsi on Online Essentials-, Business- tai Business Premium -paketti, voit käyttää sovellusten mobiiliversioita iPhonesi tai iPadisi kautta. Sinun on ladattava kukin Office-sovellus erikseen App Store -kaupasta.

1. Asenna sovellus ja avaa se.
  2. Napauta Kirjaudu sisään.
  3. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi.
  4. Kosketa Seuraava.
  5. Sinun ohjataan erilliselle sisäänkirjautumissivulle salasanan antamista varten.
  6. Napauta Kirjaudu sisään.

Toista nämä vaiheet kunkin Office-sovelluksen kohdalla, jota haluat käyttää.

Riippuen siitä, kuinka monta tiedostoa ja kansiota sinulla on, kaikkien tietojen synkronointi saattaa kestää muutamia minuutteja. Kun synkronointi on valmis, voit käyttää, luoda ja jakaa kaikkia asiakirjojasi.