Asenna laajennus WordPressiin

Laajennusten avulla voit lisätä erilaisia toimintoja WordPress -sivustoosi. WordPress -säilössä on tuhansia ilmaisia laajennuksia, jotka voit asentaa suoraan sivustosi koontinäytöstä.

Huomautus: Jos haluat käyttää laajennus, joka ei näy WordPress arkistossa, asenna se lataamalla Zip-tiedosto.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Laajennukset > Lisää uusi .
  3. Anna Search plugins (Etsi laajennuksia) -palkissa sen laajennuksen nimi, jonka haluat asentaa. Jos et tiedä laajennuksen nimeä, voit antaa asiaankuuluvan avainsanan. Voit esimerkiksi etsiä tietoturva -laajennuksen kirjoittamalla "Suojaus" ja selaamalla hakutuloksista tarpeisiisi sopivan.
  4. Kun olet löytänyt oikean plugin, valitse Asenna nyt.
  5. Valinnainen: Jos haluat laajennuksen olevan aktiivinen asennuksen jälkeen, valitse Aktivoi . Jos ei, voit aina aktivoida sen myöhemmin.