No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Asenna Let's Encrypt -sertifikaatti Linux-hosting-tilillesi

Let's Encrypt on kolmannen osapuolen suojauspalvelu, joka tarjoaa ilmaisia SSL-varmenteita. SSL: n (Secure Socket Layer) käyttö takaa suojatun yhteyden, kun asiakkaat vierailevat verkkosivustollasi. Voit käyttää Let's Encrypt -sertifikaattia GoDaddy Linux Hosting -tililläsi, mutta sinun on määritettävä SSL-varmenne manuaalisesti.

Varoitus: Let's Encrypt -varmenteet ovat voimassa vain 90 päivää. GoDaddy ei tue automaattista asennusta Linux-hosting-tileille, joten sinun on toistettava tämä prosessi 90 päivän välein, muuten verkkosivustollasi näkyy suojausvirhe.
  1. Luo varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR). Let's Encrypt suosittelee varmenteen luomista Certbotin kautta tätä ei tueta GoDaddy: n cPanel Linux -isännössä . Sen sijaan sinun on käytettävä kolmannen osapuolen asiakasta luomaan Let's Encrypt -sertifikaatti. GoDaddy ja Let's Encrypt eivät hallitse tai tarkista näitä kolmansien osapuolten asiakkaita eivätkä voi taata heidän turvallisuuttaan tai luotettavuuttaan. Luettelo käytettävissä olevista vaihtoehdoista on kohdassa Selainosio .
  2. Vahvista verkkotunnus - Sinun on osoitettava verkkotunnuksesi omistajuus vahvistusprosessin avulla. Sertifikaatin luomisessa käyttämäsi kolmannen osapuolen asiakas näyttää eri tavoilla, joilla voit vahvistaa verkkotunnuksesi - suosittelemme joko tiedostojen lataamisen vahvistamista tai DNS-päivitystä.
  3. Asenna varmenne ja yksityinen avain cPanelissa.
  4. Uusi sertifikaatti 90 päivän välein - Let's Encrypt -sertifikaatti on voimassa vain 90 päivää, joten sinun on luotava uusi varmenne ennen edellisen voimassaolon päättymistä.

Huomautus: Kohteliaisuutena annamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolten tuotteiden käytöstä, mutta emme tue tai tue suoraan kolmansien osapuolten tuotteita emmekä ole vastuussa tällaisten tuotteiden toiminnoista tai luotettavuudesta.