No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Asenna Let's Encrypt -varmenne Linux -verkkohotellitilillesi

Let's Encrypt on kolmannen osapuolen suojauspalvelu, joka tarjoaa ilmaisia SSL -varmenteita. SSL: n (Secure Socket Layer) käyttö takaa suojatun yhteyden, kun asiakkaat vierailevat verkkosivustollasi. Voit käyttää Let's Encrypt -varmennetta GoDaddy -Linux -verkkohotellitililläsi, mutta sinun on määritettävä SSL -varmenne manuaalisesti.

Varoitus: Let's Encrypt -varmenteet ovat voimassa vain 90 päivää. GoDaddy ei tue automaattista asennusta Linux-verkkohotellitileille, joten sinun on toistettava tämä prosessi 90 päivän välein, muuten verkkosivustossasi näkyy tietoturvavirhe.
  1. Luo varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR). Let's Encrypt suosittelee varmenteen luomista Certbotin kautta, mutta GoDaddyn cPanel Linux -verkkohotelli ei tue tätä. Sen sijaan sinun on käytettävä kolmannen osapuolen asiakasta luomaan Let's Encrypt -varmenteesi. GoDaddy ja Let's Encrypt eivät hallitse tai arvioi näitä kolmannen osapuolen asiakkaita eivätkä voi taata niiden turvallisuutta tai luotettavuutta. Löydät luettelon käytettävissä olevista vaihtoehdoista Selain -osiosta .
  2. Vahvista verkkotunnus - Sinun on näytettävä verkkotunnuksesi omistajuus vahvistusprosessin kautta. Kolmas osapuoli, jota käytät varmenteen luomisessa, näyttää eri tavoilla, joilla voit vahvistaa verkkotunnuksesi-suosittelemme joko tiedostojen latauksen vahvistamista tai DNS-päivitystä.
  3. Asenna varmenteesi ja yksityinen avain cPaneliin.
  4. Varmenteen uusiminen 90 päivän välein - Let's Encrypt -varmenne on voimassa vain 90 päivää, joten sinun on luotava uusi varmenne ennen kuin edellinen on vanhentunut.

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.