Asenna Memcached -daemon

Memcached on ilmainen ja tehokas kohteiden välimuistijärjestelmä, jonka voit asentaa parantamaan verkkosivustosi suorituskykyä. Memcached toimii vain, jos asennat daemonin, asennat PHP -kirjastot ja määrität PHP -sovelluksesi oikein.

CentOS -palvelimilla Memcached -daemonin asennus suoritetaan komentoriviltä, ja se on riippumaton mahdollisesti käyttämästäsi ohjauspaneelista (WHM/cPanel tai Plesk).

1. Ota käyttöön järjestelmänvalvojan oikeudet sukupolven 3 tai 4 palvelimellesi, jos et ole jo tehnyt niin.
  2. Palvelinyhteyden muodostaminen SSH:lla (Secure Shell).
  3. Vaihda pääkäyttäjäksi .
  4. Asenna Memcached.
    CentOS/AlmaLinux -käyttäjät:
    yum -y asenna memcached
    Ubuntu -käyttäjät:
    apt install memcached
  5. Määritä Memcached käynnistymään automaattisesti käynnistyshetkellä.
    systemctl ota käyttöön memcached
  6. Muuta Memcached -määritystä, niin voit parantaa palvelun turvallisuutta ja määrittää jaettavan RAM -muistin määrän.
    1. Muokkaa määritystiedostoa suosikkitekstieditorilla.
    2. CentOS/AlmaLinux:
      vim/etc/sysconfig/memcached
      Ubuntu:
      vim /etc/memcached.conf

Oletusarvot:
      PORT = "11211" USER = "memcached" MAXCONN = "1024" CACHESIZE = "64" OPTIONS = ""
    3. On tärkeää päivittää OPTIONS -rivi, jotta Memcached voidaan sitoa localhostiin ja poistaa UDP -liikenne käytöstä tietyiltä hyökkäyksiltä. Huomautus: Tämä asetus on oletuksena memcached.conf -tiedostossa.
    4. VAIHTOEHDOT = " -l 127.0.0.1 -U 0"
    5. Sinun on myös määritettävä CACHESIZE sen RAM -muistin määrään, jota haluat käyttää. Tämä riippuu palvelimen RAM -muistin kokonaismäärästä, mutta 512–1024 miljoonaa on usein hyvä paikka aloittaa.
    6. CACHESIZE = "1024"
  7. Kun tiedostoa on muokattu, sen pitäisi näyttää tältä.
  8. PORT = "11211" USER = "memcached" MAXCONN = "1024" CACHESIZE = "1024" OPTIONS = " -l 127.0.0.1 -U 0"
  9. Tallenna tiedosto.
  10. Käynnistä Memcached uudelleen vastaamaan muutoksiasi.
  11. systemctl käynnistä memcached uudelleen