3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Asenna PHP -moduulit

PHP, joka on yksi yleisimmistä komentosarjakielistä, sisältää moduuleja tai upotettuja komentosarjoja, joita voidaan käyttää sivustosi lisäominaisuuksiin. Monet ohjelmistot ja CMS -sovellukset vaativat toimiakseen useita PHP- tai Apache -moduuleja. Mutta valikoima on paljon, ja ne täytyy asentaa oikein, jotta sovelluksesi toimivat oikein. Webhotellipalvelumme tiimi voi auttaa saamaan PHP -moduulisi nopeasti ja oikein ensimmäistä kertaa.

Huomautus: Jos haluat lisätietoja tästä palvelusta, GoDaddy -oppaamme auttavat.

Lisätietoja

Lisätietoja GoDaddy -palvelun tarjoamista palveluista on kohdassaVerkkohotellipalveluiden valikko .