3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Asenna PHP -moduulit

PHP, joka on yksi yleisimmistä komentosarjakielistä, sisältää moduuleja tai upotettuja komentosarjoja, joita voidaan käyttää sivustosi lisäominaisuuksiin. Monet ohjelmistot ja CMS -sovellukset vaativat toimiakseen useita PHP- tai Apache -moduuleja. Mutta valikoima on paljon, ja ne on asennettava oikein, jotta sovelluksesi toimivat oikein. Asiantuntijapalvelumme voi auttaa saamaan PHP -moduulisi nopeasti ja oikein ensimmäistä kertaa.

Huomautus: Saat lisätietoja tästä palvelupyynnöstä (480) 463-8824 .

GoDaddyn asiantuntijapalvelut

Lisätietoja GoDaddyn tarjoamista palveluista on kohdassaAsiantuntijapalvelut -valikko .