Asenna SSL -varmenne uudelleen

Jos SSL -varmenteesi on vanhentunut tai sitä on hiljattain uusittu, sinun on korvattava se luomalla uusi varmenne SSL -hallinnassa ja korvaamalla cPanel -verkkohotelliisi asennettu varmenne.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana.

Poista vanha varmenne

Ennen uuden SSL -varmenteen lataamista tai sen jälkeen voit poistaa vanhan SSL -varmenteen sekaannusten välttämiseksi.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin kotisivulla Suojaus -kohdassa SSL/TLS .
    Napsauta ssl/tls
  5. Valitse Varmenteet (CRT) -kohdasta Luo, tarkastele, lataa tai poista SSL -varmenteita .
    napsauta varmenteita
  6. Napsauta Toiminnot -kohdassa Poista sen varmenteen kohdalla, jonka haluat poistaa.
    napsauta Poista
  7. Napsauta Poista varmenne .
    napsauta poista vahvista
  8. Napsauta Siirry takaisin ja poista kaikki muut varmenteet toistamalla vaiheet 4 ja 5.

Asenna ja aktivoi uusi varmenteesi

Voit avaimenuusimisaikaväleistä SSL varmenteen SSL manageri, jonka avulla voit ladata uuden SSL-varmenteen.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin kotisivulla Suojaus -kohdassa SSL/TLS .
  5. Napsauta Certificates (CRT) (Varmenteet (CRT)) -osiossa Generate, view, upload, or delete SSL certificates (Luo, tarkastele, lataa tai poista SSL-varmenteita).
  6. Lataa uusi varmenne napsauttamalla Valitse tiedosto.
    valitse tiedosto
  7. Siirry sijaintiin, johon olet tallentanut uuden SSL -varmenteen, ja napsauta Avaa .
    Avaa tiedosto
  8. Täytä kuvausruutu ja napsauta Lataa .
    kuvaus lataus
  9. Napsauta Siirry takaisin ja toista vaiheet 4–6 muille varmennetiedostoille, jotka sinun on ladattava.
  10. Napsauta SSL/TLS Managerissa SSL -sivustojen hallinta .
    hallita SSL: ää
  11. Napsauta Selaa varmenteita ja valitse aktivoitava varmenne. Tämä täyttää varmenteen kentät automaattisesti.
    selaa varmenteita
  12. Valitse lataamasi uusi varmenne SSL -varmenneluettelosta . Napsauta Käytä varmennetta .
    käytä varmennetta
  13. Napsauta Install Certificate (Asenna varmenne) .

Siinä kaikki! Voit varmistaa sivustosi SSL-salauksen toiminnan käyttämällä Certificate Checker (varmennetarkistus) -työkaluamme.

Näytä, miten tämä tehdään...