Asenna Teams Windows-tietokoneelle

Ennen kuin asennat Microsoft Teamsin Windows-tietokoneelle, tarkista, ettei sitä ole jo asennettu. Siirry Käynnistä-valikkoon ja valitse Microsoft Teams. Jos Teams on jo asennettu, se on käyttövalmis! Muussa tapauksessa sinun tulee noudattaa alla olevia vaiheita.

1. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -tilillesi. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse valikkopainike ja sen jälkeen Teams.
  3. Teams-kuvake
  4. Valitse Hanki Windows-sovellus.
  5. Valitse avautuvassa ikkunassa Tallenna tiedosto.
  6. Kun olet ladannut Teams-ohjelman, kirjaudu sisään Microsoft 365 -sähköpostitunnuksellasi ja -salasanallasi.