Asenna WordPress -laajennus, jossa on FTP

Sinun on ehkä asennettava WordPress -laajennus FTP: n kautta. Tämä asetus on hyödyllinen suurille tai mukautetuille laajennuksille. Tarvitset FTP -asiakasohjelman tiedostojen lataamista varten. Suosittelemme FileZillaa .

Huomautus: Lataa .zip -laajennustiedosto paikalliseen tietokoneeseesi ennen aloittamista (noudata laajennuksen mukana toimitettuja latausohjeita).

1. Pura paikallisen tietokoneesi laajennustiedostot ( Windows tai MacOS ).
  2. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  3. Remote sivuston osassa FileZilla, etsi kansio WordPress-sivustoon.
  4. Siirry kansioon /wp-content /plugins.
  5. Etsi laajennuskansio paikalliselta tietokoneeltasi FileZillan Paikallinen sivusto -osiosta.
  6. Vedä ja pudota laajennuskansio Paikallinen sivusto -osiosta Etäsivusto -osioon.
    vedä ja pudota tiedostoja

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Kun olet asentanut laajennuksen, sinun täytyy aktivoida se WordPressin kautta.