Asenna WordPress Linux-pohjaiseen verkkotunnukseesi käyttäen cPanelia

Tämä video ja alla olevat ohjeet koskevat ainoastaan Linux-isännöintiin pohjautuvia verkkotunnuksia. Ne selittävät, miten asennat WordPressin verkkotunnukseesi käytettäessä cPanelia.

Jos haluat käyttää WordPressiä sivustosi luomiseen tai esimerkiksi blogia varten, sinun on ensin asennettava se verkkohotellitiliisi.

1. Valitse cPanel-aloitussivun Verkkosovellukset-osiosta WordPress-blogi.
  2. Valitse Asenna tämä sovellus.
  3. Täytä vaadittavat kentät ja napsauta sitten Asenna:
    Kenttä Mitä tehdä...
    Sijainti – verkkotunnus Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää.

Jos haluat käyttää aliverkkotunnusta (esim. aliverkkotunnus.kivaesimerkki.com), sinun tulee lisätä aliverkkotunnus tiliisi.

Sijainti – hakemisto (valinnainen) Anna hakemisto, jonne haluat asentaa WordPressin.

Jos haluat käyttää WordPressiä Verkkotunnus-kentässä valitsemasi verkkotunnuksen sivustona, varmista, että Hakemisto-kenttä on tyhjä. Jos kirjoitat kenttään jonkin sanan, WordPress asennetaan kyseiseen sijaintiin, ja luomasi sivuston verkko-osoite (URL) tulee sisältämään tämän hakemiston nimen. Jos esimerkiksi kirjoitat Hakemisto-kenttään sanan blogi, WordPress-sivustosi osoitteeksi tulee kivaesimerkki.com/blogi.

Versio Valitse WordPress-versio, jota haluat käyttää. Suosittelemme, että käytät kaikkia näitä oletusasetuksia.
    Asetukset Täällä on useita vaihtoehtoja, jotka on luotu automaattisesti sinua varten. Niiden muistaminen on tärkeää, koska ne sisältävät käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka tarvitset kirjautuaksesi sisään WordPress-sivustoosi.

On tärkeää, että joko kirjoitat ylös tai vaihdat ylläpitäjän käyttäjätunnuksen ja ylläpitäjän salasanan.

Varmista myös, että valitset sen kaksiosaisen todentamismenetelmän, jota haluat käyttää.
    Edistyneet Valitse, miten haluat hallita lisäasetuksia, kuten tietokannan hallintaa ja varmuuskopiointia.