No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Asenna WordPress -teema FTP: llä

Sinun on ehkä asennettava WordPress -teema FTP: n kautta. Tästä on hyötyä suurille tai mukautetuille teemoille.

1. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  2. Siirry WordPress-sivustosi /wp-content /themes-kansioon.
  3. Lataa teemasi tähän kansioon.
  4. Jos teemasi on pakattu, sinun on purettava se. ( Verkkohotelli / cPanel / Plesk ).

Huomautus: Jos sinulla ei ole tapaa purkaa verkkohotellitilisi tiedostoa, sinun täytyy purkaa tiedosto paikalliseen tietokoneeseesi ja ladata sitten purettu tiedostokansio.

5. Jos teemassasi on mukautettu tyylitaulukko, joka tunnetaan myös alateemana , toista tämä myös tässä.