Asenna WordPress -teema FTP: n ja FileZillan kanssa

Sinun on ehkä asennettava WordPress -teema FTP: n kautta. Tämä asetus on hyödyllinen suurille tai mukautetuille teemoille. Voit käyttää mitä tahansa FTP -asiakasohjelmaa, mutta nämä vaiheet kuvaavat asennusta FileZillan kanssa .

1. Lataa teema .zip -tiedosto.
  2. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  3. Etsi Etäsivusto -osiosta kansio WordPress -sivustollesi.
  4. Siirry kansioon /wp-content /themes.
  5. Etsi Paikallinen sivusto -osiossa .zip -tiedosto paikalliselta tietokoneeltasi.
  6. Vedä ja pudota teematiedosto Paikallinen sivusto -osiosta Etäsivusto -osioon.
  7. Pura teematiedosto .
  8. Huomautus: Jos et pysty purkamaan webhotellitilisi tiedostoa, sinun täytyy purkaa tiedosto paikalliseen tietokoneeseesi ja ladata sitten purettu tiedostokansio.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Kun olet asentanut teeman, aktivoi se WordPressissä.