Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Asenna WordPress tai muut sovellukset Windows -verkkohotellitililleni

WordPress on yksi suosituimmista verkkosivustojen rakentamisen työkaluista - voit luoda kaikkea blogeista sähköisen kaupankäynnin sivustoihin. Näin voit asentaa WordPressin (tai muut sovellukset) Windows -verkkohotellitilillesi.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli ja sitten Hallitse sen Windows -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytössä Plesk -hallinta.
  4. Valitse Plesk-aloitussivun vasemmanpuoleisesta valikosta Sovellukset .
    valitse sovellukset
  5. Valitse Ominaisuudet .
  6. Asenna WordPress valitsemalla WordPressin vierestä Asenna . Voit myös etsiä muita sovelluksia, joita tarvitset sivustollesi. Kun löydät haluamasi sovelluksen, valitse Asenna .