Aseta GoDaddy-salasanasi uudelleen

Jos unohdit GoDaddy-tilin salasanasi, voit asettaa sen uudelleen.

1. Siirry Salasanan uudelleen asettamisen sivulle.
  2. Täytä näytössä olevat kentät ja napsauta sitten Lähetä.

Jos et tiedä käyttäjätunnustasi tai asiakasnumeroasi napsauta Unohdin.

Jos tämän lomakkeen täyttämisessä on ongelmia, katso tämä artikkeli

Sinulle lähetetään meille antamaasi osoitteeseen sähköpostiviesti, jossa on linkki salasanan helppoa uudelleen asettamista varten.

Lisätietoja

Turvallisuussyiden vuoksi tiettyjä sanayhdistelmiä ei voi käyttää GoDaddy-tilin salasanassa. Et esimerkiksi voi käyttää sanoja "salasana" tai "password " missään kohtaa salasanassa. Jos yrität käyttää kiellettyjä sanoja tai niiden yhdistelmiä, me emme hyväksy uutta salasanaasi.