Aseta mukautettu 404 -sivu Linux -verkkohotellitililläni

404 sivua näytetään, kun joku yrittää päästä verkkosivustosi sivulle, jota ei ole olemassa. Voit käyttää kotisivua 404 -sivuna tai voit luoda mukautetun sivun tässä kuvatulla tavalla.

Huomautus: Palvelinpuolen komentosarjat, kuten PHP, eivät välttämättä toimi mukautetuilla 404-sivuilla sen vuoksi, miten verkkopalvelinohjelmistot (kuten Apache) käsittelevät niitä.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin aloitussivun Lisäasetukset -osiossa Virhesivut .
  5. Valitse kohdassa Virhesivujen vaihe 1 - Valitse verkkotunnus virhesivujen hallintaa varten verkkotunnus, jota haluat käyttää.
  6. Napsauta kohdan [verkkotunnuksesi] vaiheen 2 - Muokkaa virhesivuja alapuolella 404 (Ei löydy) .
  7. Muokkaa sivun mukautettua HTML -koodia ja napsauta sitten Tallenna .