No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Aseta OTE (Operating Test Environment) -salasana

Ennen kuin voit muodostaa yhteyden Operational Test Environment (OTE) -ekstranetiin ja API: han, sinun on määritettävä salasanasi.

1. Kirjaudu sisään jälleenmyyjän hallintakeskukseen .
  2. Valitse Jälleenmyyjän asetukset -valikosta Tilin käyttöoikeus .
  3. Napsauta Test (OTE) -alueella API -salasanan vierestä Muokkaa .
  4. Anna uusi API -salasana.
  5. Valitse Tallenna.
  6. Voit nyt määrittää OTE -IP -osoitteesi ja muodostaa yhteyden OTE -sovellusliittymään. Katso lisätietoja kohdasta