API-jälleenmyyjä Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä API -jälleenmyyjätilini

Kun olet hankkinut API -jälleenmyyjätilin , sinun on luotava API -avain ja määritettävä Good as Gold -tili maksutapahtumia varten.

Huomautus: Voit luoda API -avaimia sekä jälleenmyyjä- että GoDaddy -tilillesi. API -avaimet ovat erillisiä, ja niitä voidaan käyttää vain tileillä, joilla ne on luotu. Voit luoda avaimen GoDaddy -tililläsi kehittäjäportaalissa .

Vaihe 1: Luo jälleenmyyjän API -avain

Luo API -avain ja salainen koodi, jotta voit soittaa suoraan tuotantoympäristöomme. Suosittelemme, että luot ensin testisovellusliittymän avaimen, jotta voit varmistaa testausympäristön avulla, että se toimii oikein ennen julkistamista.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Valitse Asetukset ja sitten API -avaimet .
  3. (Valinnainen) Luo API -avain testiympäristöä varten.
    1. Valitse Luo .
    2. Anna API -avaimellesi nimi ja valitse sitten Testi .
    3. Valitse Tallenna . API -avain ja salainen koodi testiympäristöä varten tulee näkyviin. Kopioi salakoodi ja säilytä se turvallisessa paikassa - emme voi näyttää sitä uudelleen.
    4. Valitse OK .
    5. Käytä API -avaintasi aina, kun haluat vahvistaa sisällön OTE- tai testiympäristöämme vastaan (käyttäen perus -URL -osoitetta)https://api.ote-godaddy.com ) ennen tuotantoympäristöön soitettujen puheluiden lähettämistä verkkoon.
    6. Huomautus: OTE/testausympäristö on tarkoitettu vain testausta varten. Se on ennakkorahoitettu, joten sinun on helpompi testata asioita, mutta se ei ole yhteydessä live-/tuotantoympäristöön. Tuotteet tai ostot testiympäristössä eivät siirry aktiiviseen ympäristöön tai päinvastoin.

4. Luo API -avain tuotantoympäristöä varten.
    1. Valitse Luo .
    2. Anna API -avaimelle nimi ja valitse sitten Live .
    3. Valitse Tallenna . API -avain ja salainen koodi tuotantoympäristöä varten tulee näkyviin. Kopioi salakoodisi ja säilytä se jossain turvallisessa paikassa - emme voi näyttää sitä uudelleen.
    4. Valitse OK .
    5. Kun olet valmis tuotantoon, soita tuotantoympäristöön (käyttäen perus -URL -osoitetta) live -API -avaimesi avullahttps://api.godaddy.com ).
  5. Valitse Asetukset ja sitten API -avaimet , niin löydät sekä testaus- että live -API -avaimesi.
    • Tarkista API -dokumentaatiosta lisätietoja yhteyden muodostumisesta testi- tai tuotantoympäristöihin.
  6. (Valinnainen) Voit hallita API -avainta valitsemalla Asetukset , sitten API -avaimet ja sitten Toiminnot . Valitse hallittavan avaimen vierestäkuvan nimi Lisää -valikko.
    • Kopioi avain leikepöydälle : Kopioi valittu avain leikepöydälle.
    • Muokkaa avainta : Muokkaa tai muuta avaimesi nimeä. Avaimen uudelleennimeäminen ei muuta varsinaista avainta tai salaista avainta.
    • Luo avain salaisuus uudelleen : Luo uusi salainen avain, jos alkuperäinen avain on kadonnut tai vaarantunut.
    • Poista avain : Poista avain kokonaan poistamalla se tililtäsi.

Vaihe 2: Määritä Good as Gold -tili

Good as Gold -tili vaaditaan tuotteiden, kuten verkkotunnuksen, ostamiseen. Tämä on tällä hetkellä ainoa tapa rahoittaa tiliäsi. Sovellusliittymä vähentää ostoksesi kiinteät hinnat tältä tililtä - joten varmista, että rahoitat ostosi vastaavasti.

Huomautus: GoDaddy -sovellusliittymä ei tarjoa maksuprosessoria tai -yhdyskäytävää. Jotta voit kerätä rahaa asiakkailtasi, sinun on määritettävä omat maksuprosessorisi.

1. Kirjaudu sisään jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaa).
  2. Valitse Asetukset ja sitten Pienen saldon asetukset .
  3. Lisää varoja Good as Gold -tilillesi noudattamalla näytön ohjeita. Tämä osio sisältää tiedot, joita tarvitset varojen siirtämiseksi tilillesi, mukaan lukien asiakasnumerosi.
    • Jos haluat saada ilmoituksen, kun tilisi saldo saavuttaa tietyn summan, siirry kohtaan Asetukset , sitten Matalan saldon asetukset ja aseta vähimmäiskynnys. Saat muistutuksen varojen täydentämisestä, kun saldosi saavuttaa tämän summan.