No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Aseta postin kohde Hover (Tucows) -verkkotunnukselleni

Jos haluat viimeistellä Microsoft 365: n GoDaddy -palvelun asetuksella Hoverin verkkotunnuksessa, sinun on lisättävä ja muutettava DNS -tietueita osoittamaan verkkotunnuksesi sähköpostiosoite Microsoft 365: een.

Kullekin uudelle tietueelle tarvittavat arvot ilmoitetaan Microsoft 365 Aseta sähköpostikohde -sivullasi sen jälkeen, kun olet vahvistanut verkkotunnuksesi omistajuuden .

1. Kirjaudu sisään Hover -tilillesi .
  2. Jos sinulla on useita verkkotunnuksia, valitse verkkotunnus, jota haluat muokata.
  3. Valitse DNS -välilehti.
  4. Valitse jokaiselle uudelle tietueelle Lisää uusi ja anna seuraavat tiedot:
    • TXT -tietue : Valitse tietuetyypiksi TXT ja syötä Microsoft 365 -tililläsi näytettävät tiedot.
    • CNAME -tietueet : Valitse Tietuetyyppi -kohdasta CNAME ja anna tiedot, jotka näytämme Microsoft 365 -tililläsi.
    • MX -tietueet : Valitse Tietuetyyppi -kohdasta MX ja syötä tiedot, jotka näytämme Microsoft 365 -tililläsi.
    • SRV -tietueet : Valitse Tietuetyyppi -kohdasta SRV ja anna tiedot, jotka näytämme Microsoft 365 -tililläsi.
  5. Valitse Tallenna.

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä Hover-asiakastukeen numeroon 1 (866) 731 6555.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Pyydä GoDaddy tarkistamaan uudet DNS -asetuksesi kirjautumalla sisään tilillesi ja valitsemalla Päivitin nämä asetukset. Tarkista, kiitos! Saat sähköpostiviestin, kun Microsoft 365 -osoitteesi on valmis käyttöön.
  • Määritä sitten sähköposti laitteillesi .