Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Asiakasnumero

Määritämme asiakasnumeron toisena tapana vahvistaa henkilöllisyytesi, kun soitat GoDaddy -oppaalle. Et tarvitse asiakasnumeroasi sisäänkirjautumiseen, ja se on eri kuin tukipalvelun PIN -koodisi.

• Löydät asiakasnumerosi kirjautumalla tiliisi ja napsauttamalla nimesi oikeassa yläkulmassa. Asiakasnumerosi näkyy nimesi alla.
    Tili -valikko avautuu ja näyttää asiakasnumerosi

Jos etsit todella PIN -koodiasi, napsauta Näytä asiakasnumerosi alla.

Nyt olet valmis ottamaan yhteyttä GoDaddy -oppaaseen .