Asiantuntijapalvelut -valikko

Joskus tarvitset kokenut palvelimen ylläpitäjä monimutkaisiin tehtäviin, kuten tietokantojen optimointiin, palomuurien määrittämiseen tai sisällön siirtämiseen. Auttamiseksi noina aikoina olemme luoneet erilaisia asiantuntijapalveluita.

Alla olevassa Asiantuntijapalvelut -luettelossa on lisätietoja lisäavusta. Jokainen näistä palveluista ylittää useimpien tuotteidemme kanssa maksuttoman tukemme. Soita asiantuntijoiden hinnoitteluun soittamalla näihin tukitiimeihin:

GoDaddy -oppaamme auttavat.

Huomautus: Jos et näe tarvitsemasi luettelosta, voimme silti pystyä tekemään sen puolestasi. Soita meille, jos haluat tehdä räätälöidyn palvelupyynnön .

Asiantuntijapalvelut

Palvelun nimi Kuvaus Aika
Edistynyt suorituskyvyn analysointi ja tietoturvatarkastus Hanki yksityiskohtainen analyysi palvelimesi virittämisestä optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Apache -optimointi Viritä Apache -palvelimesi huipputasoa varten.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Sovellustuki Asenna verkkosovelluksia, kuten WordPress, Joomla tai Drupal.

Linux -verkkohotelli (cPanel), VPS/omat palvelimet.

72h
Yhteysmerkkijonon korjaus Hanki apua yhteysmerkkijonovirheiden ratkaisemiseen.

Linux -verkkohotelli (cPanel), Windows -verkkohotelli (Plesk), VPS/omat palvelimet.

72h
Sisällön tai tietokannan palautus Palauta joko webhotellitilin tiedostot tai yksi tietokanta käytettävissä olevasta varmuuskopiosta.

Verkkohotelli ja Klassikko -verkkohotelli, WordPress -hallinta.

72h
Sisällön siirtäminen Siirrä verkkosivustosi sisältö mistä tahansa isännästä/palvelimesta GoDaddy -palveluun.

VPS/omat palvelimet, Linux -verkkohotelli (cPanel), Windows -verkkohotelli (Plesk), WordPress -hallinta, Verkko- ja Klassikko -verkkohotelli.

7-10d
Tietokannan varmuuskopion komentosarja Hanki apua tietokannan automaattisten varmuuskopioiden määrittämiseen.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Tietokannan etsiminen ja korvaaminen Hanki apua tietokantasi URL -osoitteiden päivittämiseen varmistaaksesi, että sivustosi linkittää oikeisiin paikkoihin.

Linux -verkkohotelli (cPanel), VPS/omat palvelimet.

72h
Tietokannan hallinta Hanki apua tietokantasi tuomiseen, vientiin, korjaamiseen, varmuuskopiointiin tai palauttamiseen.

Linux -verkkohotelli (cPanel), VPS/omat palvelimet.

72h
Levytilan tarkistus Hanki tarkastus levytilan käytöstä ja suosituksia levytilan vapauttamiseksi.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
DNS on määritetty Määritä DNS enintään kolmelle verkkotunnukselle.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Varmuuskopioinnin määritykset ohjauspaneelin kautta ( yhdelle verkkotunnukselle tai koko palvelimelle ) Hanki apua automaattisten varmuuskopioiden määrittämiseen yhdelle verkkotunnukselle tai koko palvelimelle.

GoDaddy VPS/omat palvelimet.

72h
Verkkotunnuksen nimi on määritetty Määritä kolme (tai vähemmän) verkkotunnusta palvelimesi ohjauspaneeliin.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Sähköpostin siirto Katso lisätietoja kohdasta Sähköpostin päivitys- ja siirtopolut .
Sähköpostin roskapostitarkistus Tunnista palvelimesi roskapostiongelmat.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Etsi ja korvaa tiedostoissa oleva teksti Korvaa verkkosivuston tiedostoissa tekstimerkkijono, kuten verkkotunnus, absoluuttinen polku tai URL -osoite.

Kaikille verkkohotelli- ja palvelintuotteille, mukaan lukien WordPress -hallinta.

72h
Palomuurisäännön määritys (Linux) Lisää tai poista palomuurisääntöjä iptable -tiedostoillesi.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Verkkohotellin palautus Palauta jaetun verkkohotellitilin tiedostot ja useat tietokannat saatavilla olevasta varmuuskopiosta.

Verkkohotelli ja Klassikko -verkkohotelli; Linux -jaettu verkkohotelli (cPanel; Windows -jaettu verkkohotelli (Plesk).

72h
.htaccess -tiedosto muuttuu Tee muutoksia .htaccess -tiedostoon Linux -verkkohotellitililläsi.

Linux -verkkohotelli (cPanel), WordPress -hallinta, VPS/omat palvelimet

72h
Tunkeutumisen estäminen Määritä tunkeutumisen esto raa'an voiman ja DDoS -hyökkäysten pysäyttämiseksi.

GoDaddy Linux VPS/oma palvelin.

72h
Memcached -asennus Asenna Memcached tukemaan palvelimen välimuistia.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
my.cnf -tiedosto muuttuu Tee muutoksia MySQL -määritystiedostoon.

Linux -verkkohotelli (cPanel), WordPress -hallinta, VPS/omat palvelimet.

72h
MySQL -optimointi Optimoi MySQL huipputason suorituskyvyn parantamiseksi.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Käyttöoikeudet/omistajuuden tarkastus Virheelliset käyttöoikeudet voivat haitata sivuston toimintaa ja jättää sivustosi vähemmän turvalliseksi. Käyttöoikeuksien tarkistus voi varmistaa, että sivustosi toimii oikein ja turvallisesti.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
PHP -määritysten muutokset Hanki apua PHP -asetusten hienosäätöön, jotta sovelluksesi toimivat haluamallasi tavalla.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
PHP -moduulin asennus Asenna 3 moduulia.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
PHP -päivitys Päivitä PHP uusimpaan versioon.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Palvelinten kovettuminen Hanki apua vanhempien TLS -versioiden poistamiseen käytöstä, jotta vain TLS 1.2 voidaan käyttää.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
SQL Server Express -asennus Asenna SQL Server Express palvelimellesi.

VPS/omille palvelimille.

72h
web.config -tiedosto muuttuu Tee muutoksia web.config -tiedostoon.

Windows -verkkohotelli (Plesk), Windows VPS/omat palvelimet

72h
Windowsin palomuurin määritykset Määritä palomuuri Windows -palvelinta varten.

Windows VPS/omat palvelimet.

72h