No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Asiantuntijapalvelut -valikko

Joskus tarvitset kokenut palvelimen ylläpitäjä monimutkaisiin tehtäviin, kuten tietokantojen optimointiin, palomuurien määrittämiseen tai sisällön siirtämiseen. Auttamiseksi noina aikoina olemme luoneet erilaisia asiantuntijapalveluita.

Alla olevassa Asiantuntijapalvelut -luettelossa on lisätietoja lisäavusta. Jokainen näistä palveluista ylittää useimpien tuotteidemme kanssa maksuttoman tukemme. Soita asiantuntijoiden hinnoitteluun soittamalla näihin tukitiimeihin:

Paikallinen Tukinumero
Yhdysvallat (480) 463-8824
Intia 040-49187600

Huomautus: Jos et näe tarvitsemasi luettelosta, voimme silti pystyä tekemään sen puolestasi. Soita meille, jos haluat tehdä räätälöidyn palvelupyynnön .

Asiantuntijapalvelut

Palvelun nimi Kuvaus Aika
Edistynyt suorituskyvyn analysointi ja tietoturvatarkastus Hanki yksityiskohtainen analyysi palvelimesi virittämisestä optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Apache -optimointi Viritä Apache -palvelimesi huipputasoa varten.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Sovellustuki Asenna verkkosovelluksia, kuten WordPress, Joomla tai Drupal.

Linux -verkkohotelli (cPanel), VPS/omat palvelimet.

72h
Yhteysmerkkijonon korjaus Hanki apua yhteysmerkkijonovirheiden ratkaisemiseen.

Linux -verkkohotelli (cPanel), Windows -verkkohotelli (Plesk), VPS/omat palvelimet.

72h
Sisällön tai tietokannan palautus Palauta joko webhotellitilin tiedostot tai yksi tietokanta käytettävissä olevasta varmuuskopiosta.

Verkkohotelli ja Klassikko -verkkohotelli, WordPress -hallinta.

72h
Sisällön siirtäminen Siirrä verkkosivustosi sisältö mistä tahansa isännästä/palvelimesta GoDaddy -palveluun.

VPS/omat palvelimet, Linux -verkkohotelli (cPanel), Windows -verkkohotelli (Plesk), WordPress -hallinta, Verkko- ja Klassikko -verkkohotelli.

7-10d
Tietokannan varmuuskopion komentosarja Hanki apua tietokannan automaattisten varmuuskopioiden määrittämiseen.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Tietokannan etsiminen ja korvaaminen Hanki apua tietokantasi URL -osoitteiden päivittämiseen varmistaaksesi, että sivustosi linkittää oikeisiin paikkoihin.

Linux -verkkohotelli (cPanel), VPS/omat palvelimet.

72h
Tietokannan hallinta Hanki apua tietokantasi tuomiseen, vientiin, korjaamiseen, varmuuskopiointiin tai palauttamiseen.

Linux -verkkohotelli (cPanel), VPS/omat palvelimet.

72h
Levytilan tarkistus Hanki tarkastus levytilan käytöstä ja suosituksia levytilan vapauttamiseksi.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
DNS -asennus Määritä DNS enintään kolmelle verkkotunnukselle.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Varmuuskopioinnin määritykset ohjauspaneelin kautta ( yhdelle verkkotunnukselle tai koko palvelimelle ) Hanki apua automaattisten varmuuskopioiden määrittämiseen yhdelle verkkotunnukselle tai koko palvelimelle.

GoDaddy VPS/omat palvelimet.

72h
Verkkotunnuksen nimen määritys Määritä kolme (tai vähemmän) verkkotunnusta palvelimesi ohjauspaneeliin.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Sähköpostin siirto Katso lisätietoja kohdasta Sähköpostin päivitys- ja siirtopolut .
Sähköpostin roskapostitarkistus Tunnista palvelimesi roskapostiongelmat.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Etsi ja korvaa tiedostoissa oleva teksti Korvaa verkkosivuston tiedostoissa tekstimerkkijono, kuten verkkotunnus, absoluuttinen polku tai URL -osoite.

Kaikille verkkohotelli- ja palvelintuotteille, mukaan lukien WordPress -hallinta.

72h
Palomuurisäännön määritys (Linux) Lisää tai poista palomuurisääntöjä iptable -tiedostoillesi.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Aloita -istunto Aikatauluta GoDaddy-asiantuntijan 30 minuutin kuulustelu kotisivukoneen, verkkomyymälän tai WordPress-hallinnan alkuun.

Kotisivukone, Verkkomyymälä ja WordPress -hallinta.

24h
Verkkohotellin palautus Palauta jaetun verkkohotellitilin tiedostot ja useat tietokannat saatavilla olevasta varmuuskopiosta.

Verkkohotelli ja Klassikko -verkkohotelli; Linux -jaettu verkkohotelli (cPanel; Windows -jaettu verkkohotelli (Plesk).

72h
.htaccess -tiedosto muuttuu Tee muutoksia .htaccess -tiedostoon Linux -verkkohotellitililläsi.

Linux -verkkohotelli (cPanel), WordPress -hallinta, VPS/omat palvelimet

72h
Tunkeutumisen estäminen Määritä tunkeutumisen esto raa'an voiman ja DDoS -hyökkäysten pysäyttämiseksi.

GoDaddy Linux VPS/oma palvelin.

72h
my.cnf -tiedosto muuttuu Tee muutoksia MySQL -määritystiedostoon.

Linux -verkkohotelli (cPanel), WordPress -hallinta, VPS/omat palvelimet.

72h
MySQL -optimointi Optimoi MySQL huipputason suorituskyvyn parantamiseksi.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Käyttöoikeudet/omistajuuden tarkastus Virheelliset käyttöoikeudet voivat haitata sivuston toimintaa ja jättää sivustosi vähemmän turvalliseksi. Käyttöoikeuksien tarkistus voi varmistaa, että sivustosi toimii oikein ja turvallisesti.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
PHP -määritysten muutokset Hanki apua PHP -asetusten hienosäätöön, jotta sovelluksesi toimivat haluamallasi tavalla.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
PHP -moduulin asennus Asenna 3 moduulia.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
PHP -päivitys Päivitä PHP uusimpaan versioon.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
Palvelinten kovettuminen Hanki apua vanhempien TLS -versioiden poistamiseen käytöstä, jotta vain TLS 1.2 voidaan käyttää.

GoDaddy Linux VPS/omat palvelimet.

72h
SQL Server Express -asennus Asenna SQL Server Express palvelimellesi.

VPS/omille palvelimille.

72h
web.config -tiedosto muuttuu Tee muutoksia web.config -tiedostoon.

Windows -verkkohotelli (Plesk), Windows VPS/omat palvelimet

72h
Kotisivukoneen palautus Palauta kadonneet tai vioittuneet Kotisivukone -tiedostot varmuuskopioistamme, jotta voit palata töihin.

Kotisivukone v7.

72h
Windowsin palomuurin määritykset Määritä palomuuri Windows -palvelinta varten.

Windows VPS/omat palvelimet.

72h