Audiosoittimen lisääminen

Website Builder-palvelun Yritys- ja Yritys Plus -tason sopimukset antavat mahdollisuuden lisätä audiosoitin verkkosivustollesi ja jopa siirtää sinne omaa musiikkiasi. Audiopienoissovellus (audio widget) tukee vain MP3-tiedostoja. Kukin tiedoston koko ei saa olla suurempi kuin 30 Mt.

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Vedä ja pudota Audiosoitin sivulle, napsauta audioruudun sisäpuolella ja napsauta sen jälkeen Asetukset.
  3. Musiikin lisääminen:
    • Napsauta Hallitse soittoluetteloa.
    • Napsauta Lisää Audio.
    • Etsi tiedosto paikalliselta kovalevyltäsi tai pudota se näyttöön.
    • Napsauta Tallenna.
  4. Valitse Asetukset-kohdasta, haluatko audiosoittimen näyttävän soittoluettelosi, toistavan soittoluettelosi kappaleita jatkuvasti, sekoittavan kappaleitasi tai käynnistyvän automaattisesti.
  5. Albumin kuvituksen tai kuvan lisääminen:
    • Napsauta Lisää kuva.
    • Valitse, jos haluat käyttää kuvaa tietokoneestasi, ilmaista kuvaa tai kuvaa Facebook®- tai Instagram®-tililtäsi.
    • Selaa tai yhdistä löytääksesi kuvan.
    • Napsauta Lisää.
  6. Vaihtoehtoisesti: Siirry Advanced-välilehteen lisätäksesi tai muokataksesi muita tehosteita audiosoittimellesi, mukaan lukien taustaväri, reuna, pyöristetyt kulmat, läpinäkyvyys ja reunus, ja editoidaksesi ruudun kokoa.
  7. Vaihtoehtoisesti: Jos haluat muuttaa kappaleen tekijää tai nimeä, valitse Lisää Audio, Hallitse soittoluetteloita ja Hammaspyörä.
  8. Napsauta Tallenna.
  9. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.

HUOMAUTUS: Verkkoon lataukset eivät saa olla kooltaan suurempia kuin 10 Gt Yritys-tason ja 50 Gt Yritys Plus -tason sopimuksissa. Audiopienoissovellus (audio widget) tukee vain MP3-tiedostoja.