GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Automaattisen vastaustoiminnon välien muokkaaminen

Siirry tarkastelemaan ja muokkaamaan automaattisen vastaustoiminnon välejä valitsemalla Lisäosat-valikosta Automaattiset vastaustoiminnot. Valitse sitten Muokkaa haluamasi kampanjan kohdalta.

GoDaddy Email Marketing näyttää sarjan jokaiselle sähköpostiviestille asetetun lähetystiheyden niiden otsikoiden alla.

Jos sinun täytyy tehdä muutoksia, valitse Asetukset-painike automaattisen vastauksen sähköpostiosoitteen alta.

Muuta haluamiasi asetuksia ja napsauta Jatka. Vahvista asetukset ja tallenna ne.

Tähän liittyviä aiheita:

Kaikki automaattisista vastaustoiminnoista
Tervetuloviestin määrittäminen automaattisten vastaustoimintojen avulla