GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Automaattivastauksen käyttöön ottaminen

Automaattinen lähetystyökalu lähettää kampanjan automaattisesti tietylle listalle lisätyille tilaajille. Automaattisia vastaustoimintoja voidaan hallita milloin tahansa.

Automaattisten vastaustoimintojen käyttöön ottaminen

Ota Automaattiset vastaustoiminnot -osio käyttöön seuraavasti:

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Email Marketing ja valitse Hallitse sopimuksesi vierestä.
  3. Napsauta Lisäosat- valikkoa sivusi yläosassa ja valitse Lisää enemmän .
  4. Napsauta Automaattiset vastaustoiminnot -osiossa olevaa vaihtopainiketta sen kytkemiseksi päälle.

Huomautus: Kun toiminto on kytketty päälle, voit käyttää automaattista vastaustoimintoa valitsemalla Lisäosat- valikosta Automaattiset vastaustoiminnot.

Automaattisen vastaustoiminnon luominen

Voit luoda automaattisen vastaustoiminnon noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kun käytät Email Marketing , napsauta Lisäosat ja sitten Automaattiset vastaustoiminnot.
  2. Napsauta Uusi automaattinen vastaustoiminto -painiketta.
    Uusi automaattisen vastauksen painike
  3. Täytä pyydetyt tiedot Luo uusi automaattinen vastaustoiminto -kehotteessa.
    Luo uusi automaattinen vastaustoiminto
  4. Napsauta Luo oma automaattinen vastaustoiminto! -painiketta loppuun.