GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Automaattivastauksen käyttöön ottaminen

Napsauta sivun ylälaidassa sijaitsevaa Lisäosat-valikkoa ja valitse Lisää enemmän. Vieritä Automaattiset vastaustoiminnot -asetuksen kohdalle ja ota se käyttöön. Kun asetus on käytössä, voit siirtyä Automaattiset vastaustoiminnot -alueelle Lisäosat-valikosta.

Halutessasi voit myös napsauttaa Kirjoita-painikkeen vieressä sijaitsevaa alasvetovalikon nuolta ja valita Automaattisen vastaustoiminnon sen kautta.

Tee sitten seuraavat toimenpiteet:

1. Nimeä kampanja.

Teksti voi olla ymmärrettävä vain sinulle: se ei tule näkymään tilaajillesi.

2. Valitse haluamasi luettelo.

Käynnistämisen jälkeen luomasi kampanja postittaa jokaiselle luettelossa olevalle sekä luetteloon myöhemmin lisättäville henkilöille. Luetteloa ei voi vaihtaa myöhemmin, joten varmista, että valitset tarpeisiisi sopivan luettelon. Voit myös luoda täysin uuden luettelon.

3. Valitse haluamasi välit.

Päätä, koska viestit lähetetään. Valittavia asetuksia ovat ”päivät”, ”viikot” ja ”kuukaudet”, joille annetaan numeroarvo. Jos kampanjassa käytetään erilaisia sähköpostiviestejä, voit lähettää uuden viestin joka toinen päivä, joka kolmas viikko, joka neljäs kuukausi tai koska vain sinulle sopii. Lue täältä lisätietoja väleistä.

4. Valitse välittömästi lähettämisen asetus tarvittaessa.

Valinnan lisääminen valintaruutuun takaa, että kampanjan ensimmäinen sähköpostiviesti lähetetään heti, kun luetteloon lisätään ensimmäinen yhteystieto (jos luettelossa on jo yhteystietoja, viesti lähetetään heti, kun kampanja on valmis ja aktivoitu).

Sitten on aika suunnitella viestisarjat.