WordPress-hallinta Ohje

Avaa phpMyAdmin

Voit avata phpMyAdmin-osion ja muokata tietokantaa sen kautta suoraan minkä tahansa hallitun WordPress-sivuston kohdalla. Tästä on hyötyä, jos haluat suorittaa tietokannan tuonnin ja viennin manuaalisesti tai muuttaa yksittäisiä tietokanta-arvoja.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivulla kohdan WordPress-hallinta vieressä olevaa kohtaa Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta kolmen pisteen kuvaketta tarkasteltavan verkkosivuston tietokannan oikealla puolella ja valitse Asetukset.
    Valitse Asetukset
  4. Valitse Tuotantosivusto-kohdassa Näytä enemmän asetusten laajentamiseksi.
  5. Paikanna Tietokannan tiedot ja valitse Näytä.
    tietokannan tietojen tarkastelun linkin kuva

Huomautus: WordPress-hallinta Pro -tilien (käytettävissä vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa) kohdalla olemme jo kirjanneet sinut sisään, ja sinut siirretään suoraan tietokantaan. Jos sinulla on Perus-, Luksus-, Huippu- tai Kehittäjä-tili, jatka seuraavaan vaiheeseen.

6. Kopioi käyttäjätunnus ja salasana tekstitiedostoon.
    Tietokantaikkuna
  7. Siirry tietokannan sisäänkirjautumisnäyttöön valitsemalla URL-osoite phpMyAdmin URL -kohdassa.
  8. Liitä käyttäjätunnus ja salasana sisäänkirjautumisikkunaan tietokannan käyttöä varten.