Tilinhallinta Ohje

Avaa tuote

Ennen kuin voit käyttää GoDaddy-verkkotunnusta tai -ohjelmaa, sinun täytyy kirjautua sisään ja avata se.

1. Kirjaudu GoDaddy-tilille napsauttamalla henkilökuvake-valikkoa oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla Kirjaudu sisään.
  2. Syötä käyttäjänimesi tai asiakasnumerosi sekä salasanasi ja napsauta Kirjaudu.
  3. Hae tai avaa tarvitsemasi osio Omat tuotteeni -välilehdellä ja hae sitten kohde, jota haluat käyttää.

Huomautus: Jos omistat GoCentralin, valitse yksi verkkosivustoistasi käyttämällä Aloitus-välilehteä ja napsauttamalla Muokkaa sivustoa. Avaa mikä tahansa muu tuote napsauttamalla kohtaa Omat tuotteeni ja katso sitten vaihe 3.

4. Napsauta Hallitse sen kohteen vieressä, jota haluat käyttää.

Huomautus: Ota muutokset käyttöön osion jokaisessa kohteessa napsauttamalla kohtaa Hallitse kaikkia niiden osioiden yläosassa, joissa se on näkyvissä.