Tilinhallinta Ohje

Avaa tuote

Ennen kuin voit käyttää GoDaddy-verkkotunnusta tai -ohjelmaa, sinun täytyy kirjautua sisään ja avata se.

1. Kirjaudu GoDaddy-tiliisi napsauttamalla henkilökuvake-valikkoa oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla Kirjaudu sisään.
    valitse kirjaudu sisään
  2. Anna käyttäjätunnuksesi tai asiakasnumerosi sekä salasanasi ja napsauta sitten Kirjaudu sisään.
  3. Napsauta tätä kuvaketta oikeassa yläkulmassa:
    napsauta henkilökuvaketta
  4. Valitse Omat tuotteet.
    valitse omat tuotteet
  5. Napsauta Omat tuotteet -luettelossa Hallitse (jos käytät mobiililaitetta, napsauta >) sen tuotteen kohdalla, jonka haluat avata (tai Määritä, jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät ohjelmaa).

Huomautus: Ota muutokset käyttöön osion jokaisessa kohteessa napsauttamalla Hallitse kaikkia (jos käytät mobiililaitetta, napsauta Kaikki) niiden osioiden yläosassa, joissa se on näkyvissä.