Ohje

Verkkotunnukset Ohje

Avaa verkkotunnukseni lukitus


Pidämme verkkotunnuksesi lukittuina niiden turvallisuuden takaamiseksi. Lukittuja verkkotunnuksia ei voida siirtää toiselle rekisterinpitäjälle tai tilille. Kun teet muutoksia verkkotunnuksen asetuksiin (esimerkiksi nimipalvelimien tai yhteystietojen päivitys), me avaamme verkkotunnuksen lukituksen ja lukitsemme sen uudelleen automaattisesti. Verkkotunnuksen siirtäminen edellyttää kuitenkin, että avaat sen lukituksen.

Huomautus: Jos et voi suorittaa alla olevia toimintoja, koko tilisi on ehkä lukittu. Et välttämättä voi avata verkkotunnuksesi lukitusta 60 päivään seuraavien tapahtumien jälkeen:

• verkkotunnuksen rekisteröinti tai siirtäminen
• rekisteröijän yhteyshenkilön organisaation päivittäminen
• rekisteröijän yhteyshenkilön etunimen tai sukunimen päivittäminen, kun organisaatiota ei ole lisätty.

Ilmeisesti et ole kirjautunut sisään. Jos kirjaudut sisään yllä (Tekstikuvake-kohdassa), voit tehdä tämän hieman nopeammin.

  1. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulla Lisäasetukset-kohtaan ja napsauta verkkotunnuksen lukituksen vieressä olevaa Muokkaa-linkkiä.
  3. Siirrä valitsin Ei käytössä -asentoon.

Huomautus: Muutosten pitäisi tulla voimaan yhden tunnin kuluessa.

Seuraava vaihe


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.