Avaa WebHost Manager (WHM)

Voit avata WebHost Managerin suoraan verkkoselaimella.

  1. Avaa verkkoselain ja siirry osoitteeseen https://palvelimenip:2087, missä palvelimenip on palvelimesi IP-osoite.
  2. Jätä käyttäjätunnukseksi ”root”, anna salasanasi ja kirjaudu sisään.

Lisätietoja


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.